Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

to je bilo davno  :fantom:

a sad ozbiljno - mislim da mi je dizanje tegova zaista pomoglo kad je opsti fitness u pitanju, pa mi sad mi sad i trcanje neuporedivo lakse pada nego ranije.

Posted

pa naravno, cross training princip.

i obrnuto, od trcanja ce ti biti bolje dizanje utega i taj rad na spravama za mucenje (srce i pluca salju vise kiseonika).

moze i miks, postoje ona mala opterecenja za ruke i noge, sto se kace oko zglobova tokom vezbanja, ali ipak ne preporucujem za trcanje, poremeti se biomehanika.

i postepeno povecavaj duzine, nemoj prebrzo.

za mesec dana mozes i 20 minuta da probas.  :fantom:

Posted

kakvo potcenjivanje - istrcala sam 23min (uz par malecnih pauzica na semaforima). 

samo nakon prvog trcanja sam imala upalu misica (valjda quads, onako, sa strane butina), od tada nista.

Posted

danas u teretani na sve strane: "oslic... saran.... oslic... saran.... oslic... saran..."

Posted

za razliku od topika de su sve somovi i poneka barakuda :fantom:

Posted

kakvo potcenjivanje - istrcala sam 23min (uz par malecnih pauzica na semaforima). 

samo nakon prvog trcanja sam imala upalu misica (valjda quads, onako, sa strane butina), od tada nista.

ja imam jedan semafor na ruti.

to trcanje uz izduvne gasove bas i nije najidealnija varijanta.  ^_^

тренд се наставља и ове године http://www.google.com/trends/explore#q=fitness

u februaru se jos poneko drzi, u maju sve po starom.  :D

Posted

trebalo bi na laugh, ali bolje ovde. 

rasprava sa bodybuilding foruma o tome koliko ima dana u nedelji.  :lol:

Full Body Workout Every Other Day?

ovaj bb forum ima nekoliko legendarnih tema koje s vremena na vreme vredi opet iscitati samo da se iscepas

Posted

Ne znam koliko ima dana u nedelji, ali znam da full body svaki drugi dan vlada :fantom:

Posted

Eto mene posle srpske nove za savete krecem da se sredim za burazerovu svadbu posto sam se od ovog pravosudnog skroz upropastio.

Posted

ja imam jedan semafor na ruti.

to trcanje uz izduvne gasove bas i nije najidealnija varijanta.  ^_^

to kad budem uspela da dotrcim do plaze a da mi ostane snage za jos, onda nece biti uz izduvne gasove.

Posted

priklonila se trcanju po traci, ipak je ledeno napolju

mnogo lakse nego pravo trcanje, verovatno postoji uputstvo za podesavanja otpor/nagib da bude sto slicnije trcanju

4. mesec zaokruzila, da mi je neko rekao da cu se navuci na gym..