Aineko Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 to je bilo davno a sad ozbiljno - mislim da mi je dizanje tegova zaista pomoglo kad je opsti fitness u pitanju, pa mi sad mi sad i trcanje neuporedivo lakse pada nego ranije.
Takeshi Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 pa naravno, cross training princip. i obrnuto, od trcanja ce ti biti bolje dizanje utega i taj rad na spravama za mucenje (srce i pluca salju vise kiseonika). moze i miks, postoje ona mala opterecenja za ruke i noge, sto se kace oko zglobova tokom vezbanja, ali ipak ne preporucujem za trcanje, poremeti se biomehanika. i postepeno povecavaj duzine, nemoj prebrzo. za mesec dana mozes i 20 minuta da probas.
Aineko Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 kakvo potcenjivanje - istrcala sam 23min (uz par malecnih pauzica na semaforima). samo nakon prvog trcanja sam imala upalu misica (valjda quads, onako, sa strane butina), od tada nista.
Dionysos Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 тренд се наставља и ове године http://www.google.com/trends/explore#q=fitness
Ravanelli Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 тренд се наставља и ове године http://www.google.com/trends/explore#q=fitness
darling Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 danas u teretani na sve strane: "oslic... saran.... oslic... saran.... oslic... saran..."
ToniAdams Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 za razliku od topika de su sve somovi i poneka barakuda
Takeshi Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 kakvo potcenjivanje - istrcala sam 23min (uz par malecnih pauzica na semaforima). samo nakon prvog trcanja sam imala upalu misica (valjda quads, onako, sa strane butina), od tada nista. ja imam jedan semafor na ruti. to trcanje uz izduvne gasove bas i nije najidealnija varijanta. ^_^ тренд се наставља и ове године http://www.google.com/trends/explore#q=fitness u februaru se jos poneko drzi, u maju sve po starom. :D
Takeshi Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 trebalo bi na laugh, ali bolje ovde. rasprava sa bodybuilding foruma o tome koliko ima dana u nedelji. Full Body Workout Every Other Day?
189- Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 trebalo bi na laugh, ali bolje ovde. rasprava sa bodybuilding foruma o tome koliko ima dana u nedelji. Full Body Workout Every Other Day? ovaj bb forum ima nekoliko legendarnih tema koje s vremena na vreme vredi opet iscitati samo da se iscepas
Milogled Bluff Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ne znam koliko ima dana u nedelji, ali znam da full body svaki drugi dan vlada
Moća Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Eto mene posle srpske nove za savete krecem da se sredim za burazerovu svadbu posto sam se od ovog pravosudnog skroz upropastio.
Aineko Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 ja imam jedan semafor na ruti. to trcanje uz izduvne gasove bas i nije najidealnija varijanta. ^_^ to kad budem uspela da dotrcim do plaze a da mi ostane snage za jos, onda nece biti uz izduvne gasove.
InvisibleLight Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 priklonila se trcanju po traci, ipak je ledeno napolju mnogo lakse nego pravo trcanje, verovatno postoji uputstvo za podesavanja otpor/nagib da bude sto slicnije trcanju 4. mesec zaokruzila, da mi je neko rekao da cu se navuci na gym..
Recommended Posts