Jump to content
IGNORED

Politika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

ko ne cita Igoa ne moze to da shvati.

Posted

ja mislim da oni tamo u proseku stvarno ne znaju šta znači reč haker. ono da na prepad pitaš definiši haker u jednoj-dve rečenice, odgovori bi bili sasvim nezadovoljavajući. 

Posted

Zapadni plaćenik

Posted

Budale, amateri, ne znaju da Gugl ima opciju da nekoj fotografiji pronađeš izvor odakle je preuzeta ...

Posted

Lepo neko rece kad je bila prica oko Adrijine kupovine Politike - jedino sto bi moglo da se desi je da se podigne kvalitet.

Posted

Haha, Kozic jako do samog dna. Kapiram da on sastavlja saopstenja koja potpisuje tzv kolegijum. 

Posted

Haha, Kozic jako do samog dna. Kapiram da on sastavlja saopstenja koja potpisuje tzv kolegijum. 

Moguce lako da je on kao onaj "bezbednjak u ambasadi".Svi misle ambasador se nesto pita , a ovaj je "na vezi"...

• 4 weeks later...
Posted

Dobro je, makar smo saznali da je Ištvan živ, živa je ekipa e-novina

Posted

Pa ovo ni Hadži Dragan ne bi sebi dozvolio. Pu!

Posted

u pravu si, i to  je prilcino jezivo.

Posted

Dobro je, makar smo saznali da je Ištvan živ, živa je ekipa e-novina

ovo je matić. sad će da krenu svakodnevna gostovanja po pinku da objašnjava šta je istraživačko novinarstvo. 

šef pere lukovića.

Posted

Pa znam, zato i kažem, MM i Ištvan, fale samo onaj kvazipjesnik Tomislav i Pera i to je to.

Redovna je ova "Antidot" ekipa na Pinku, u jutarnjem, pogotovo otkako je krenulo ovo sa Kurirom.