Lezilebovich Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Radio študent.. šteta što kod nas nema ovakvog radija .
melankolic Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Radio študent.. šteta što kod nas nema ovakvog radija .Dopuni oduseveljenje jos jednim radiom slicnog usmerenja: Radio Mars- Maribor
Atreid Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Kakav radio dvoboj trenutno , na B92 u 1-2-3 tema srBi i antisrBi, a na Fokusu ista tema. Sve zbog Ceca i Arandjelovca.
melankolic Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Izborna noc na Radiju 101 ZG! Odlicno, posebno dzinglovi i muzika koji se pustaju tokom emisije.
Atreid Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Izborna noc na Radiju 101 ZG! Odlicno, posebno dzinglovi i muzika koji se pustaju tokom emisije. Ovo je genijalno :lol:
Atreid Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 (edited) HDZ vodi...Ali prica kako SDP ima veci koalicijski potencijal od HDZa Edited November 25, 2007 by Atreid
Аврам Гојић Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Čuo sam da imaju sjajnog indi di-džeja na VOA. BBC ima onaj novi noćni kontakt program, uključuju se sa midnajt žurki sa Goe, a slobodnaevropa.org i sama organizuje žurke, i to u hali EXPO XXI na Novom Beogradu, dele nagrade i još koješta :))Omnamah, kada te pitaju "koji radio slušaš" to ne znači "hajde pokaži još malo kako si pravoverna".
omnamah Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Čuo sam da imaju sjajnog indi di-džeja na VOA. BBC ima onaj novi noćni kontakt program, uključuju se sa midnajt žurki sa Goe, a slobodnaevropa.org i sama organizuje žurke, i to u hali EXPO XXI na Novom Beogradu, dele nagrade i još koješta :))Omnamah, kada te pitaju "koji radio slušaš" to ne znači "hajde pokaži još malo kako si pravoverna".Ja stvarno to slusam. To su mi sredstva informisanja. A uzivanja trazim na drugom mestu. Doduse, sad slusam b92. Svidja mi se ovaj sou .Trenutno na Radiju B92 22:00 | Worldwide Gilles Peterson GillesPetersonworldwide.com
Bane5 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 (edited) Malko istrazujem stanice sa Novog Zelanda,Ovo nije lose, mada nemam jos uvek dobar pregled ...95bFMstanica je iz Aucklanda i ima zanimljivo poreklo i misiju.uglavniom novi i moderni ritmovi, takodje i alternativniji. U medjuvremenu slusam i skopsku stotrojku.103edit: 95bFM je jedna od 6 radio stanica iz b.net mreze koja objedinjuje studentske (univerzitetske) radio stanice na Novom Zelandu. kao jos jednu od njih preporucujem Active Edited December 4, 2007 by Bane5
melankolic Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Malo italijanskog indymedia/ pirate radija s juga: RadioLina- Radio pirata 104. 95 FM
melankolic Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 (edited) XFM- London, nalik BBC Radio 1- u.Za one malo 'nezavisnije'- Resonance FM- London Edited December 20, 2007 by melankolic
omnamah Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nostalgy... mos misliti. Secam se bombardovanja.. ..ista muzika je bila i onda. Spremam se psiho-fizicki ...Jos da nadjem i nekog ludog za krevet... i da nabavim macku i sve bi bilo isto. Jedino sto sad imam komp. Ista meta, isto odstojanje... Ne znam ko sad drzi ovu stanicu. koja glupa pesma.
Recommended Posts