stoka Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 On 20.2.2019. at 15:24, Delija67 said: Izgleda da problem prave Sengenske zemlje. Moju drugaricu su vratili iz Temisvara sa aerodroma, a niko joj nije pravio problem na prelazu iz Srbije u Rumuniju. Tako je, na srpskoj granici mogu a i ne moraju da vrate, ali onda nastaju problemi pri ulazu u državu EU. Zato se lepo ranije izvadi novi pasoš i mirna Bačka ...
Bright Billy Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 sad bukvalno nigde u beogradu vise ne moze da se zakaze vadjenje pasosa ja idem u tunis za mesec dana a u holandiju za dva; pasos mi istice za 3...
Кристофер Лумумбо Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 ja sam isao u mup savski venac, nije bila guzva, dobio sam pasos za nedelju dana.
banecare1 Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 danas vidim na sajtu ministarstva vanjskip poslova da su bosancima ukinuli vize za kinu i indoneziju. svaka cast bakiru
Parsons Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 jel nam treba viza za vijetnam? vidim na sajtu mipa da treba, a sećam se i da su dačić i vijetnamski kolega ukinuli vize nedavno
jms_uk Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 jel nam treba viza za vijetnam? vidim na sajtu mipa da treba, a sećam se i da su dačić i vijetnamski kolega ukinuli vize nedavno Treba viza, osim za Phu Quoc arrival. Imaju sad i e-vizu:https://evisa.immigration.gov.vnSent from my iTelephone using Tapatalk
Parsons Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 hvala jms, u međuvremenu sam dobio i potvrdu za evizu
Redoran Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Izvinjavam se ako je već bilo ali da li neko ima info iz prve ruke o ulasku u Kinu tj. Šangaj? Treba li srpskim državljanima viza ili ne? Zovem kineski konzulat već treći dan ali ne mogu da ih dobijem, na sajtu MIP stoji da može bez vize do 30 dana, na sajtu kineske ambasade su izlistane sve moguće kategorije viza sa pratećim cenovnikom. Jesmo li visa free sa njima ili nismo?
dragance Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Ako ides turisticki, onda je visa-free 30 dana i manje. Za Hong Kong je dve nedelje. Mada, proveri direktno sa njima opet. Idi u ambasadu ako mozes.
Timothy Leary Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 13 minutes ago, dragance said: Ako ides turisticki, onda je visa-free 30 dana i manje. Za Hong Kong je dve nedelje. Mada, proveri direktno sa njima opet. Idi u ambasadu ako mozes. Tako je bilo pre tri meseca. Sve tačno, i za Kinu i za Hong Kong. Informacije na sajtu su zbunjujuće, da.
dragance Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 (edited) Nisu mogli gore da skockaju tekst. Uzasno. Edited November 27, 2019 by dragance
*edited by mod Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Koliko se otprilike čeka na USA vizu? Sent from my H3213 using Tapatalk
mustang Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) odmah ti kazu ma razgovoru a dobijes vizu u posti za dva danau pasosu ako pitas koliko treba od dana kad si aplicirala online, u bg je pre mesec dana bilo slobodni termini iduce nedelje ali samo da ti kazem da su odbijali one koji nemaju nikog ovde iz nekog razloga Edited December 4, 2019 by mustang
*edited by mod Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Hvala! Najvise me brine to koliko zadrzavaju pasos kod sebe dok traje procedura jer sam slusao neke horor price za UK, a do tog planiranog US puta imam jos dva manja po Evropi pa ne bih da izvisim zbog birokratije.
Recommended Posts