Jump to content
IGNORED

vize, vize, vize, ze, ze, ze...

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
On 20.2.2019. at 15:24, Delija67 said:

Izgleda da problem prave Sengenske zemlje. Moju drugaricu su vratili iz Temisvara sa aerodroma, a niko joj nije pravio problem na prelazu iz Srbije u Rumuniju.

Tako je, na srpskoj granici mogu a i ne moraju da vrate, ali onda nastaju problemi pri ulazu u državu EU. Zato se lepo ranije izvadi novi pasoš i mirna Bačka ...

• 3 months later...
Posted

sad bukvalno nigde u beogradu vise ne moze da se zakaze vadjenje pasosa :mellow:

ja idem u tunis za mesec dana a u holandiju za dva; pasos mi istice za 3...

Posted

ja sam isao u mup savski venac, nije bila guzva, dobio sam pasos za nedelju dana. 

Posted

da, svi mi kazu da idem u s. venac... 

• 3 months later...
Posted

danas vidim na sajtu ministarstva vanjskip poslova da su bosancima ukinuli vize za kinu i indoneziju. svaka cast bakiru

• 2 weeks later...
Posted

jel nam treba viza za vijetnam?

vidim na sajtu mipa da treba, a sećam se i da su dačić i vijetnamski kolega ukinuli vize nedavno

Posted
jel nam treba viza za vijetnam?
vidim na sajtu mipa da treba, a sećam se i da su dačić i vijetnamski kolega ukinuli vize nedavno

Treba viza, osim za Phu Quoc arrival.

Imaju sad i e-vizu:

https://evisa.immigration.gov.vn

Sent from my iTelephone using Tapatalk
Posted

hvala jms, u međuvremenu sam dobio i potvrdu za evizu

• 2 months later...
Posted

Izvinjavam se ako je već bilo ali da li neko ima info iz prve ruke o ulasku u Kinu tj. Šangaj? Treba li srpskim državljanima viza ili ne? Zovem kineski konzulat već treći dan ali ne mogu da ih dobijem, na sajtu MIP stoji da može bez vize do 30 dana, na sajtu kineske ambasade su izlistane sve moguće kategorije viza sa pratećim cenovnikom. Jesmo li visa free sa njima ili nismo?

Posted

Ako ides turisticki, onda je visa-free 30 dana i manje. Za Hong Kong je dve nedelje.

Mada, proveri direktno sa njima opet. Idi u ambasadu ako mozes.

Posted
13 minutes ago, dragance said:

Ako ides turisticki, onda je visa-free 30 dana i manje. Za Hong Kong je dve nedelje.

Mada, proveri direktno sa njima opet. Idi u ambasadu ako mozes.

Tako je bilo pre tri meseca. Sve tačno, i za Kinu i za Hong Kong. Informacije na sajtu su zbunjujuće, da.

Posted (edited)

Nisu mogli gore da skockaju tekst. Uzasno.

Edited by dragance
Posted

Koliko se otprilike čeka na USA vizu?

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted (edited)

odmah ti kazu ma razgovoru a dobijes vizu u posti za dva danau pasosu

ako pitas koliko treba od dana kad si aplicirala online, u bg je pre mesec dana bilo slobodni termini iduce nedelje

ali samo da ti kazem da su odbijali one koji nemaju nikog ovde iz nekog razloga

Edited by mustang
Posted

Hvala!

Najvise me brine to koliko zadrzavaju pasos kod sebe dok traje procedura jer sam slusao neke horor price za UK, a do tog planiranog US puta imam jos dva manja po Evropi pa ne bih da izvisim zbog birokratije.