Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted
Moram da priznam da sam bila zatečena kad se završilo, jer sam pročitala da će preostale tri epizode biti u našem normalnom vremenu.Inače, odlična epizoda, ova devojka je odlično kastovana, jer je sličnost neverovatna, Volter po običaju razbija, agent Simon je Dezmond iz Losta, to je dovoljno.Na kraju, izgleda da je onaj Obzerver- Septembar bio upravu kada je rekao da Olivija mora umreti, ovde je nigde nema.

pa belly joj je nesto uradio... volt je to rekao

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako su sledeće tri u našem univerzumu, šta je bilo sa ovom pričom? :blink: Meni se završava iznenada, kada su u vozu i kada se zagrle ono dvoje.

Posted

Odlična epizoda, sviđa mi se šta su ubacili u priču.Gde god bile smeštene preostale tri epizode u sezoni, zadovoljan sam što ćemo imati i ovo u budućnosti. I naravno :Hail: za pojavljivanje Dezmonda, tj Sajmona.

Posted

..odkud Frensis , pa još živ u S2E11 ?..ili sam ja nešto propustio?

Posted

Bilo je reci u tome. To je jedna neemitovana epizoda 1. serijala (ako se dobro secam), pa su je tu uglavili kao standalone.

Posted

..hvala na objašnjenju.Nisam čitao ceo topićniti priče po netu o frinđu.

Posted
..odkud Frensis , pa još živ u S2E11 ?..ili sam ja nešto propustio?
Pisano je o tome pre neku stranu. To je valjda epizoda snimljena za prvu sezonu, ali je, eto, emitovana sredinom druge.
Posted (edited)
Bilo je reci u tome. To je jedna neemitovana epizoda 1. serijala (ako se dobro secam), pa su je tu uglavili kao standalone.
..hvala na objašnjenju.Nisam čitao ceo topićniti priče po netu o frinđu.
Kad pre, bre? :lol:Dok sam otkucao, već je izašao još jedan odgovor i reakcija. :lol: Edited by Lrd
Posted

Danas sam cronogorka jer nocas cekala da se smiluje download poslednje ep. da bih na kraju ukljucila stream na putlockeru koji nije lagovao.Mene sad neko da podseti da li su obnovili fringe za novu sezonu, ili ne.Ako jesu, onda ovaj fast forward jedino i ima smisla.A svakako, po ovome ispada...

da je September jedini pozitivac od obzervera?

Posted (edited)

..meni je to daleki futurtek sam kod druge sezoneNisam od pomoći, znam. <_<

Edited by Sir Oliver
Posted
Danas sam cronogorka jer nocas cekala da se smiluje download poslednje ep. da bih na kraju ukljucila stream na putlockeru koji nije lagovao.Mene sad neko da podseti da li su obnovili fringe za novu sezonu, ili ne.Ako jesu, onda ovaj fast forward jedino i ima smisla.A svakako, po ovome ispada...

da je September jedini pozitivac od obzervera?

Možda bude V sezone, ali samo od 10 epizoda, doduše, nista potvđeno, već samo nagađanje.
Posted

Flešforvard po receptu krajeva sezona Dollhouse-a, iako će realno biti ko ona epizodična distopijica u Herojima kad Piter ima jebozovnu skarčinu preko lica, vodi pobunu, i kara dve-plavuše-u-jednoj. Otkrili smo da su obzerveri 'muška bela ćelava patrijarhija' koja svima otima ribe (ja naravno odma želim da vidim hibridne proizvode takih kopulacija), da nove generacije bolje glume od Ane Torv, i da je Volter dražestan u svakom od mogućih svetova (genius points za alciku i licorice, to je bilo prepotresno). Samo što meni fali da se pojavi neko ko nadgleda obzervere, da kaže: "Eeej, ne moš to tako." I fali mi da najzad vidim glimps onoga što čekam tri sezone: ćelavog budu Pitera kako u konačnoj inkarnaciji interveniše na zaleđenom jezeru i kako se melanholično pogleda sa Olivijom; Voltera i Belija u kaputima i fedorama zatečenih na fotkama iz 1930-ih, Brojlsa koga ne moraju ni da šišaju... to mi nekako jedino smislene zagovnjavanje za kraj, ako ne vraćaš divajs ili Belija u nekoj novoj formi, ili ne pretvoriš Oliviju u Džin Grej u "Dark Phoenix Rising" izdanju.Odlična, odlična epizoda, no manje ni ne očekujem kad je za teleplej potpisan kabalistički trojac Vajman, Pinkner, i Sotona lično (Akiva Goldsman). Još kad bi ovakve iskorake radili češće... pošto može!