Filipenko Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 (edited) Što da ne, tamo ima više misterije. A i mnogo su ranije primenili taj ceo koncept sa pripovedanjem koje čas skače u prošlost, čas u budućnost. Doduše, uspešno.Back to the point - ko je Lostoman ovo može da mu bude super a može da mu se uopšte ne svidi. Jednostavno, serije ne vezuje skoro ništa. Ovo je za one koji gotive koncept Dosijea X i to je to.P.S. meni se prilično dopada. Edited December 10, 2008 by Filipenko
Takeshi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 (edited) Back to the point - ko je Lostoman ovo može da mu bude super a može da mu se uopšte ne svidi. Jednostavno, serije ne vezuje skoro ništa. Ovo je za one koji gotive koncept Dosijea X i to je to.To me je i zanimalo, utisci oko Fringe, sada na kraju sezone. Ipak, JJ Abrams ce dobiti priliku u par epizoda da me ubedi licno. -_-edit: nepismenost Edited December 10, 2008 by Takeshi
Filipenko Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mene serija prilično zadovoljava. Kompletna priča o stvarima koje su na granici nauke i mašte, ludi naučnik, njegov zabludeli i genijalni sin, gigakorporacija za koju nije sigurno da li je ovaploćenje zla ili čuvar blagodeti naroda američkog, neko zlo koje se uvek sreće i pomalja lagano...Sve u svemu, dešavanja su mi veoma dobra i zanimljivo mi je za gledanje. Da li su pojedini glumci mogli biti bolji ili a™, to je već drugo pitanje. Ipak, valja istaći da je ludi naučnik jednostavno car
morgana Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To me je i zanimalo, utisci oko Fringe, sada na kraju sezone. Ipak, JJ Abrams ce dobiti priliku u par epizoda da me ubedi licno. -_-edit: nepismenostfringe nije nish posebno, ali je gledljiv. vraticu mu se, poslije visenedjeljne pauze, da bih popunila gep do pocetka losta. nista vise i nista manje od toga.
mraki Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 sad videh da se serija vratila sa pauze, pa reko da vas podsetim, ako uopste neko prati.ja jos nisam odgledao ni sve stare epizode...
mandingo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja vec odgledao... pre 2-3 sata. Meni se fringe dopada, dinamicna serija, solidna gluma, misterija, pomalo sci-fi... apsolutno gledljivo.
Venom Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Auh, koji napor. Vidim da smo dobili i prvog T-Baga serije, odnosno lika kog bi trebalo intenzivno da mrzimo iz nedelje u nedelju.
eye of the beholder Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 samo gledljivo i nista vise .. gleda se sa pola mozga ...malo teorije zavere malo SF i tako ...
Arkadija Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 samo gledljivo i nista vise .. gleda se sa pola mozga ...malo teorije zavere malo SF i tako ...Baš tako, niko ne očekuje previše, te me ne bi čudilo da je ukinu posle 1. sezone.Prošla epizoda (12.) je potpuni promašaj.
eye of the beholder Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Baš tako, niko ne očekuje previše, te me ne bi čudilo da je ukinu posle 1. sezone.Prošla epizoda (12.) je potpuni promašaj.apsolutno!
gone fishing Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 - pa dobro nije lako biti originalan u ovoj tematici posle fenomenalnog ostvarenja kakvo je nesumnjivo bio dosije X, kada se samo setim tih turobnih vremena sankcija i te serije kao sredstva za beg od depresivne stvarnosti...- daklemtm sve je već praktično iskorišćeno u avanturama agenata Moldera i Skali, od pčela ubica do vanzemaljske invazije, uz to ove dve serije će neminovno biti poređene što možda nije fer prema Fringe-u, ali ni život nije fer pa ako gledanost bude niska i ova serija će kao i mnoge druge kopije dosijea X brzo završiti karijeru- no meni je zanimljiv, odlična je uloga ludog naučnika, a i agenticu Dunham kamera više voli od agentice Skali ili je šminka + specijalni efekti dostigla veći stepen razvoja...
Filipenko Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Rat paralelnih svetova, jbt There can be only one!"Walter, put the cow away, would you?"
Nomad Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 meni se dopada serija, i mislim da mi je jasno zasto jos nema leka za common cold :)
Recommended Posts