Roger Sanchez Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dakle, Mr Secretary..... ali to smo već svi pogodili, pa nije spoiler. To da su se na samom kraju našli on, Njutn, te su našli Petera, je. Spojlerčić.'Hello, son.'
Arkadija Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja mislim da je Mr. Secretary (partije, komiteta, United States) najveći zlikovac, i da će Piter da ga prozre u sledeće 2 epizode, jer ako ode sa njim , šta će nam onda treća sezona.
Roger Sanchez Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ovo je bila polufilozofska epizoda.. ..sa slučajem koji izgleda kao da je povezan ali ispada nepovezan, te slijedi filozofski očiotvarajuć zaključak i pouka. Zadnja minuta i pol cliffhanger jeza dvodijelni završetak sezone: ..u kojem postoji, among other nice things i druga, riđa Olivia (mui sexy).
Arkadija Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 (edited) Ha, znala sam da je sa druge strane neki polufašizam, i da su Ptera tražili ne zato što im je nedostajao, već da ga iskoriste u zle svrhe. Zaboga , Olivija u crnoj koži, sve muške fantazije se ostvaruju :lol: Edited May 7, 2010 by Arkadija
Arkadija Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Au, ovo nadmašuje sva moja očekivanja. Jel' ono alternativni Volter sedeo u Beloj kući?
gervasius twinkleminkleson Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 tek danas pogledah zadnje dvije epizode. malo sam vise ochekivao, ali onazajebantska prosla je bila zabavna, bolja od poslednje, koja mi je bila malo dosadnjikava. u zadnjoj, pak peter slusha band of horses, shto je skroz pozitivno -_-
mraki Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 (edited) uf, ovaj trejler za finale je stvarno mnogo dobar... ja taman imam jos 3-4 stare epizode da odgledam pre finala. Edited May 13, 2010 by mr@ki
Feindouno Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Slobodno koristite spojlere 21. epizoda je najnovija, right?Jos mi je ona ostala.
Roger Sanchez Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Da, prošlotjedna.Elem.. ..najnovija epizoda ne objašnjava ništa, i sve ostavlja otvorenim. Prvih pola sata je prepunjeno cheesynessom. Mr Secretary pravi neku machine, za nju mu treba Peter, WhyTF ne zna se. Valjda oće uništit 'naš' svijet. Naš Walter je upucan i ranjen, Mr Secretary je zao, za Bellyja se ne zna kakav je. e da, ima i gratuitous shot Olivije u grudnjaku. Nakon što pogledaš, misliš ovo: pa vi mene više od pol sata d-fakto zajebavate samo zbog cliffhangerstva.
Recommended Posts