Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted

I meni se dopala, nije mi smetao mali detour :)

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni je 20. epizoda 1 preveliko sranje angry.gif

Posted

Dakle, Mr Secretary..... ali to smo već svi pogodili, pa nije spoiler.

To da su se na samom kraju našli on, Njutn, te su našli Petera, je. Spojlerčić.'Hello, son.'

Posted

Ja mislim da je Mr. Secretary (partije, komiteta, United States) najveći zlikovac, i da će Piter da ga prozre u sledeće 2 epizode, jer ako ode sa njim , šta će nam onda treća sezona.

Posted

Ovo je bila polufilozofska epizoda..

..sa slučajem koji izgleda kao da je povezan ali ispada nepovezan, te slijedi filozofski očiotvarajuć zaključak i pouka. sleep.gif

Zadnja minuta i pol cliffhanger jeza dvodijelni završetak sezone:

..u kojem postoji, among other nice things i druga, riđa Olivia (mui sexy).

Posted (edited)

Ha, znala sam da je sa druge strane neki polufašizam, i da su Ptera tražili ne zato što im je nedostajao, već da ga iskoriste u zle svrhe. Zaboga , Olivija u crnoj koži, sve muške fantazije se ostvaruju :lol: :lol: :lol:

Edited by Arkadija
Posted
:Hail: Au, ovo nadmašuje sva moja očekivanja. Jel' ono alternativni Volter sedeo u Beloj kući?
Posted

tek danas pogledah zadnje dvije epizode. malo sam vise ochekivao, ali onazajebantska prosla je bila zabavna, bolja od poslednje, koja mi je bila malo dosadnjikava. u zadnjoj, pak peter slusha band of horses, shto je skroz pozitivno -_-

Posted (edited)

uf, ovaj trejler za finale je stvarno mnogo dobar... :Hail: ja taman imam jos 3-4 stare epizode da odgledam pre finala.

Edited by mr@ki
Posted

Slobodno koristite spojlere angry.gif 21. epizoda je najnovija, right?Jos mi je ona ostala.

Posted

Da, prošlotjedna.Elem..

..najnovija epizoda ne objašnjava ništa, i sve ostavlja otvorenim. Prvih pola sata je prepunjeno cheesynessom. Mr Secretary pravi neku machine, za nju mu treba Peter, WhyTF ne zna se. Valjda oće uništit 'naš' svijet. Naš Walter je upucan i ranjen, Mr Secretary je zao, za Bellyja se ne zna kakav je.

e da, ima i gratuitous shot Olivije u grudnjaku.

Nakon što pogledaš, misliš ovo: pa vi mene više od pol sata d-fakto zajebavate samo zbog cliffhangerstva.