Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

"Na rubu" krece od srijede na HRT-u 2 u 23:30. Veliko je sranje sto pocinje ovako kasno posto su epizode podugacke ali cu se potruditi da pogledam sve ponovo.

Edited by Feindouno

• Replies 925
  • Views 67.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kvalitet opada samo u poslednjoj sezoni, pre toga je na nivou, uz povremene padove, ali bogami i uspone.

• Odgledah na kraju sve, fenomenalna serija, čak i poslednja sezona nije toliko loša koliko se pisalo, mada je meni treća sezona i dalje najbolja. Voleo bih neku novu sci fi seriju da pogledam kao

Posted Images

Klasični HRTov normalni™ termin. :isuse:Jebem li im majku da im jebem nenormalnu bre.

Klasični HRTov normalni™ termin. :isuse:Jebem li im majku da im jebem nenormalnu bre.
Moja gdja majka vec pizdi zbog Star Treka koji je oko 4 (repriza oko 1-2 ujutru :isuse:), ovo ce da je dotuce angry.gif

Možda će na Avali termin da bude normalniji? Sem ako u novom konceptu programa, koji je aktuelan unazad 15 dana, serije više nisu predviđene.

Edited by Arkadija

• 2 weeks later...

Ovo je dobar tease,

nekako ne vjerujem da će riješiti Olivija/Bolivija situaciju već sad laugh.gif,

ali:edit: vidim da su rejtingzi u WCu, možda padne i 1 cancellation uskoro, 'chuck it down the toliet, the rest of the stuff will surface in spring' unsure.gif

Edited by Roger Sanchez

Ako ga ne prebace u Petak, fringe je gotov. Jbt, 'the vampire diaries; na jebenom CW, je tu negde po rejtingu. Bones u 8 PM na Fox-u ima 2.6 i 9 miliona, fringe u 9 PM ima 1.7 i 5 miliona... uzas. :isuse: Steta, 3. sezona mi je bas dobra.

Nešto razmišljam, gde nestadoše oni ćelavci tkz. "posmatrači"? Kad su u ovoj poslednjoj epizodi počeli da pričaju o nekim ljudima od pre dinosaurusa, setih se da se ovi više ne pojavljuju. Dve sezone su nas obaveštavali kako je Piter poseban i značajan i sada kad konačno Piter treba da uradi nešto značajno, njima ni traga ni glasa.

Edited by Arkadija

Čak sam ih i ja vidio u obje posljednje epizode - recimo, kad je merkuroidni kepec pao s pendžera, Observerić je promatrao sa strane.

Ako nije bio direktan zum kamere na njega, nego neki zamrljani lik u pozadini, onda se to ne važi :P

A ne. Ne ne. Ako se jasno razaznaje ćela - piše se bod. tongue.gifedit. ponekad i karakteristični šešir

Edited by Roger Sanchez

Valjda nece biti toliki degeni da ukinu Fringe.Posljednje 2 epizode su odlicne.

Steta, 3. sezona mi je bas dobra.
pazi kada moram, doduse teska srca, da se slozim s tobom :(

fringe kulja od jacine ! pa zar ovo da ne bude gledano, majku vam americku :Hail:

Fringe postaje sve bolji i bolji, ovo je bila baš dobra epizoda. Jel to zaista istina da planiraju da ukinu ovu seriju?

Kao sto se ocekivalo, od 28 Januara, Fringe ide u Petak. izvor