Sestre Bronte Posted January 13 Posted January 13 da se ne baci - lagavulin, doduše mlad, ali takvog sam ga dobio
Shan Jan Posted January 13 Posted January 13 9 minutes ago, Braća Strugacki said: da se ne baci - lagavulin, doduše mlad, ali takvog sam ga dobio @Milošica prijavljuj koji vinjak pijes
Milošica Posted January 14 Posted January 14 (edited) 9 hours ago, Shan Jan said: @Milošica prijavljuj koji vinjak pijes Pivo se pilo sinoć. Nisam preterani ljubitelj piva, ali fizički nisam mogao žestinu. Edited January 14 by Milošica 1
Lancia Posted January 19 Posted January 19 1 minute ago, Milošica said: @Weenie Pooh Vidi šta uradi. Ajde dozovi ga i ovde i ides na ignore 4
Shaq Posted January 19 Posted January 19 13 minutes ago, Lancia said: Ako ima u Srbiji, pazarite, mnogo dobro pivo. lowenbrau najjace pivo.. 1
Weenie Pooh Posted January 19 Posted January 19 11 minutes ago, Milošica said: @Weenie Pooh Vidi šta uradi. 11 minutes ago, Lancia said: Ajde dozovi ga i ovde i ides na ignore Da vam kažem ja, sa ovakvom opozicijom nije ni čudo da se čovek oda poroku od bednih 8% alkohola. Ništa bolje se nije ni moglo učekivati. U mojoj staljinističkoj utopiji 15% će biti zakonski propisan minimum, videćete... 2
Lancia Posted January 19 Posted January 19 (edited) 6 minutes ago, Shaq said: lowenbrau najjace pivo.. Tebi bi se svidelo garant: @Milošica jbg, zao mi je Edited January 19 by Lancia 1
Weenie Pooh Posted January 19 Posted January 19 24 minutes ago, Lancia said: @Milošica jbg, zao mi je Preživeće valjda nekako bez da ga ti čitaš, mlad je čovek, oporaviće se od šoka.
Lancia Posted January 19 Posted January 19 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Preživeće valjda nekako bez da ga ti čitaš, mlad je čovek, oporaviće se od šoka. Decko je sigurno neutesan, sto je normalno, jer je od krvi i mesa, ne ko ti. 1
Weenie Pooh Posted January 19 Posted January 19 Pa i ja sam neutešan kad prestanete da me čitate ti, Anduril, i Kauboj, bar tri puta dnevno to bude slučaj.
Recommended Posts