March 4, 20232 yr Kupio sam Makers Mark i Jameson black. Bice prilike i za te druge.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
March 5, 20232 yr Wild Tourkey 101 i Buffalo trace i Bulleit 10 su najbolje za osrednje pare.Bulleit rye isto.
May 6, 20231 yr Imam nekih jeftinih vina koja su provela tacno godinu dana na balkonu, na tamnom mjestu. Da li je to i dalje uredno, pitko ili..?
May 6, 20231 yr 5 hours ago, kipo said: Imam nekih jeftinih vina koja su provela tacno godinu dana na balkonu, na tamnom mjestu. Da li je to i dalje uredno, pitko ili..? Nisam stručnjak, ali otvoriš i probaš, nema šta posebno da mu se desi, ako se ukiselilo baciš ako nije popiješ...ja bih bar tako uradio.
May 6, 20231 yr 8 hours ago, igoraki said: Nisam stručnjak, ali otvoriš i probaš, nema šta posebno da mu se desi, ako se ukiselilo baciš ako nije popiješ...ja bih bar tako uradio. Ne pijem vino, pa mi to ne radi. Meni donose na slavu, ja nekom prenesem isto tako. Supruga ponekad popije casu tek.
May 6, 20231 yr ako su pregrmela, leto, pa zimu napolju nema od njih neke valjde pogotovu što kažeš da nemaju neki pedigre