Indy Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 U postupku unistavanje kolekcije pokojnog oca (sve je drzano na sobnoj temperaturi 20-25 godina... uh) 2001 Tokaji Azsu 3 puttonyos - moze da se pije sasvim oksidirano doduse 1998 Chardonnay Plantaze CG - zapanjujuce, nije se pretvorilo u sirce (ovo je jedino iz ove grupe lezalo horizontalno pa mozda zato), ali je sacuvalo i intenziviralo sve grozne karaktere S(F)RJ industrijskih belih vina aaaargh 2000 Muskat Krokan Biserno Ostrvo Tisa - pravo u slivnik, uzas ???? (oko 2000) Pinot Rose Vinarija Coka - ima identican ukus kao povracka, ali taman 2004 Colombard/Chardonnay Central Creek South Australia - jedino pice u ovoj grupi kod kojeg se nije raspao pampur, i vino moze komotno da se pije, mada je nesto oksidirano i verovatno nikad nije ni valjalo ???? (oko 2000) Carlos I Pedro Domecq Brandy de Jerez Solera Gran Reserva - i ovom se raspao pampur i pluta unutra, ali ovo je predivno lol, 12 poena za Spanjolsku (mada nije fer posto je brandy... ali je skoro sigurno bolji nego kad je bio taze) 1
askeladden Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Ti Solera Grand Reserva su jedno uzivanje kad imas potrebu za slatkim i alkoholom.
Moća Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Prvi put pio Jameson triple-triple meni odlican.
Zis Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Home made limonćelo, neloš, prejak možda, a jer mu je baza opet domaća, 52 postotna rakija 3
Tpojka Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 On 3.2.2023. at 22:13, Moća said: Prvi put pio Jameson triple-triple meni odlican. Nisam prob'o. Black Barrel mi je dobar baš. Edit: evo i rog za dokaz - upravo mi rezultat kviza sa sajta potvrdi koji mi je po receptu 1
Lancia Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 3 hours ago, Midgeta said: Sta je ovo, boza?¿
Midžeta Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) 1 minute ago, Lancia said: Sta je ovo, boza?¿ Ne neki kvazi koktel kao sa likerom od kokosa, u tom kaficu se zove Chi-Chi sto je malo luzerski, ali oh well Ali je lep, 2 sam popila ta Edited February 15, 2023 by Midgeta 1
maheem Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Pljuca mi curi na Kazahstan :drul: Valja li? Nisam imao prilike da probam. Pijem Budweiser, pred kasom kaze zena aj da deknemo po jedno pivo? Ajd! Uzmem dva Hajnekena, snizen na 99. Dosli doma, otvorili pivkana, a ono neki gadan ukus, otrov jbte. Grdno se smorio žedan, pa se spustio do trafike po Bud. 1
Sandradjer Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Slabo konzumiram ta zestoka pica. Kao neki konjak je. Meni se bas svidja . I gostima se dopalo 1
Recommended Posts