beeva Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pio bavariju nakon x godina. Kad se to pivo pojavilo, nije mi bilo gadnijeg piva, sad naprotiv, prilicno mi drukciji ukus, u pozitivnom smislu.
Hippie Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 probala sam skoro sve Yogijove cajove, ovaj je sve je ukusan
maheem Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 (edited) nije bas now drinking, ali bolje ovde nego na hate topicprosle nedelje sam imao ruse iz centrale na sajmu i u poseti nekim fabrikama. to je bio maraton sa konstantnim lokanjem u 2 varijante: 1. kinezi objasnjavaju rusima sta je Baijiu 2. rusi objasnjavaju kinezima kako se pije vodka. sreca, uglavnom se pila dobra vodka русский стандард. sve to zaliveno pivom, tancami, masazom i kako to vec ide, po raznoraznim kineskim, uzbekistanskim i ruskim restoranima i klubovima. i baijiu i vodka su mi dobro poznati, ali nije bio bas stos da eskiviram. istina, sa vodkom sam zabusavao, posto braca udare opasan tempo sa zdravicama, a ja kao iskusan znam cemu to vodi, posto vodka ima jednu zeznutu karakteristiku da hvata 45-60 min posle konzumacije. pijes, mislis dobar sam, mogu jos, a onda babah i gotov si. vodku volim da pijem sa rusima, ali baijiu mi nikako ne lezi. deca me u petak docekase ko da sam sa sluzbenog puta dosao. zapustio sam posao, trcanje, prijatelje i sve fantazi timove. ove nedelje samo vino, kulutrno i uz klopuposle baijiu su i rusi i kinezi bili podjednako cirke. posle vodke rusi cirke, a kinezi bez ikakvih znakova zivota osim pulsahajlajt nedelje je bio kada su kinezi iz meni nepoznatih razloga, posle 3 boce vodke, kad smo presli u jedan ruski klub, zakazali tekilu i pivo. to je bilo surovo, posebno sto se sledece jutro ustajalo u 5h na voz do neke fabrike na granici sa severnom korejom. isti ti kinezi su u maju prilikom susretu u bangkoku, na pitanje hocemo li da skoknemo i drmnemo par shootova tekile pre vecere, odgovorili u stilu: tekila?!?!? - sta je to. naucio sam ih tada sta je tekila, a prosle nedelje mi se to debelo vratilo. mada sam kao Dig pomislio da je sve to trajalo isto vece/dan a ta technost iz te keramichke boce...boze me sacuvaj :oovih dana pijem samo domacu shljivu.gde god da krenem svi su u fazonu: "aj da probas! prava je iz bosne" :lol:volim, al mi zelucu smeta ikakva zestina ovijeh danapreksinoc popio 10x0,5 niksickog, otvorila se dizna posle izbacivanja ovog proizvoda iz omiljene mi kafane...tuborg, lav, carslberg su super piva za odvikavanje od ispijanja istog Edited December 13, 2009 by maheem
Tresko Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 U petak bi lepo champaigne veče. Bilo svašta, MOET, Veuve-Clicquot (normalan žuti, kao i Grande Dame Rose), Dom Perignon, i još razni italijanski, kao i jedan Slovenački šampanjac Desire, jako dobar.Popilo se čudo božje.
maheem Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 dusha mi vapi za flashicom ili dve budweisera...odoh na pojilo
dig_chohano Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ma ima fenomenalnih (posebno belgijski trapisti), al ovo je užas. Žali bože stvarno lepe flaše...
yolo Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 (edited) sta reci.... Edited December 25, 2009 by gazza1
Recommended Posts