Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted
trenutno pijem kabezu, ima da se kupi u Veru. nije loša, sledeći na redu je klaker.ko je pio ta pića u Crnoj Kornjači zna kakav je ukus.
Ha, ti si prvi koji je to probao a da ga ja znam. Znaci valjaju? Idem sutra po to.
Posted
Ha, ti si prvi koji je to probao a da ga ja znam. Znaci valjaju? Idem sutra po to.
ako voliš malinu predlažem da uzmeš i klaker.(takodje predlažem da vidiš da li je to malina, nikada nisam umeo da raspoznam ta bobičasta voća :isuse: :D )
Posted

Poslacu sluzavku da trkne po oba, bogme. 

Posted
Ovo je kafana u selu Zeytinlikoy na ostrvu Gokçeada. Da li mi verujete da ima Turaka iz Stambola koji voze do Galipolja i hvataju trajekt da bi iskulirali na ostrvu i popili ovu kafu. Košta 1 liru, ali se za mesto uvek mora čekati, puno je vazda.
nemoj me zezati da si bio ni bokceadi? pa siso jedna, jel sam pre 6 meseci pitao da li je neko odavde isao na gokceadu ili bozcaadu, niko glasa pustio nije. aj na putovanja pa pisi kako je
Posted (edited)
nemoj me zezati da si bio ni bokceadi? pa siso jedna, jel sam pre 6 meseci pitao da li je neko odavde isao na gokceadu ili bozcaadu, niko glasa pustio nije. aj na putovanja pa pisi kako je
Bio, ihaaaaa. Sutra pisem izvestaj ceo, danas postim od foruma.@edit slika je goglovana, nosio sam tada analogni aparat pa nemam slike pri sebi. ali posto volim da reklamiram ostrvo, skeniracu negative u najbrzem roku. Edited by vasudeva418
Posted (edited)
166j28k.jpgNe bi' prijavljivala, ali kad dolazi od osobe koja pije čaj par puta godišnje...Kad volim šipak u svakom pojavnom obliku. Super je, stvarno.I nemojte da se ovo pročuje, jebemu. (da sam uopće pila čaj) -_- Edited by Eidyia
Posted
ako voliš malinu predlažem da uzmeš i klaker.(takodje predlažem da vidiš da li je to malina, nikada nisam umeo da raspoznam ta bobičasta voća :isuse: :D )
jeste malina.i jeste predobro.uzeo sam i sok od narandže od gorespomenute firme (Na Eks), i ono - prosečna hemija.
Posted

kako je zahladnilo pijem cesto, a zaboravio sam da upisem ovde. nije ancient chinese drink, ali mislim da su bas oni izmislili ovo sjajno pice. ima da se nadje u skoro svim restoranima. kazu dobro je za zdravlje :o :fanfare: Boiled Coke with Ginger and Lemon stvarno ne znam kako da im poverujem da je zdravo,ali ukusno je

Posted

kljucali kokain sa djumbirom i limunom? mmmmmmmm, samo kapiram da je mnogo skupo

Posted
100_1386.jpgsavrsenstvo.divne bakarne boje, nezne pene,miris zrelog voca, ukus karamela i zimskih zacinabesprekoran odnos gorcine i secera.
Posted

juuu, ja sad ovde najveci alkoholicar, samo ja postujem :D100_1413.jpgcepage - Pinot Meunier Boja tamnija, zlatnija nego sto bi se ocekivalo - pohvalnomiris sladak, meden prostoukus svez, vino je mlado, cvetanOk=no sto ga izdavaja je da je zasluzio etiketu BIO - procenat sulfura je kontrolisan i znatno (i do 50 puta manji) nego o ostalim vinima =manje boli glava

Posted

prvi put u zivotu sam danas probao sok od kuruza - prirodni (ne ide mi da kazem fresh)nako, presaltao se na pivo (da podrzim msmodesty ;))