Jeremija Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) Edited February 26, 2017 by Jeremija
banecare1 Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 danas brunch i limitless champagne. poznanica iz singapura je jedan dan u tranzitu kroz peking, to ne moze da se lufta. u nba se to valjda zove back to back. sutra inner mongolia sa teroristima sa vrha stranice i kineska rakijestina. ako ne riknem ove nedelje pobedio sam pobedio sam, ali je bilo gusto. neki su odlazili i cetvoronoske :D http://www.youtube.com/watch?v=wwTdxlzITCw danas sa lokalcima iz prestonice provincije Shandong iz grada Jinan, oni su laksi trening za povratak na sever ^_^
Lancia Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Tequila party? Mozes osim standarnog cepanja tequile (so+limun) da probas: - tequila + cimet po kriskama ili pljoskama narandze ili najbolja varijanta: tripli shot (chupito ili caballito) tim redom se i pije prvi shot: iscedjen limun + secer (najbolje, med) drugi shot: tequila treci shot: sangrita - sitno izgnjeceno malo crnog luka - sok od paradajza - sok od narandze odnos sokova 3:2:1 - sok od limuna - tabasco dve kapi - scer, so i biber po ukusu (originalna meksicka sangrita je sok od narandze + malo sirceta + chilli u prahu (ako hoces crvenije + malo grenadine))
maheem Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Tripli shot [emoji14]iggy: Pijem neko bzvz pivo, nisam ni skontao da je 3.9%
banecare1 Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 tequila party hard core. izgubili smo jednog tehnologa od 2 do 6 a.m. upravo mi je javljeno da je su je nasli, tako da mogu mirno spavati. pa ti vodi ruskinje u latino klub :facepalm:
Frank Pembleton Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Homemade ginger ale. Najbolji na +40Daj recepat...
hansolo Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Daj recepat... Dva onako srednje velicine djumbira na sitno narendas /ako su svezi ne moras mnogo da se trudis ni da ga precizno oljustis, samo iseci suve delove i kvrzice/ i ne bacaj ni one ostatke od ribanja sa zilicama, potopis sa 2,5 do 3 litre vode i narendas koru jednog limuna i iscedis dva komada, ja sam dodala i tri kasike secera zbog ukusa i malo vrenja, i sve to skuvas, kad provri jedno 5-10 min. Procedis na gustu cetku ili kroz gazu, iscedi ga koliko mozes :), tu je nektar. Oladis malo pa stavis u fridz u neku vecu teglu, bokal i naseces jedan limun na kolutove. Odnos kod konzumacije> posto je dosta jako razblazis 50-50 posto u casi /voda, kisela, cak sam mesala sa onim limun pivom/. Enjoy :)
banatjanin Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Rakiju, topličku šljivu od požegače i moravke, tek malo pipnutu hrastovim buretom. Jaka, 48 gradi. I jedem pistaće, i napio sam se sam na terasi...
Recommended Posts