banatjanin Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 (edited) Baš ovakvu... čitam neki starinski roman Bogdana Čiplića, u kom pudari u vinogradu cirkaju treber i komadaru, pa sam se i ja dohvatio trebera Neka, davno na poklon dobijena, muskatna lozovača iz Bugarske, miriše k'o rastopljen ratluk da pijem, ali baš dobra ...i na putu sam da se ošutam, a valja sabajle i ustati i raditi.... Edited September 14, 2016 by banatjanin
katamaran Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Hoce neko da juri bure? http://legal.b-f.com/content/rs-jd-barrel-hunt-rules
adam Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 odlucio da se castim za praznike i pazario ovo dole - i, naravno, morao sam otvoriti da probam. uh kako je dobar! da sam bogat, ovo bih pio stalno. naravno, odmah sam ga zatvorio i sklonio, da makar malo potraje.
Frank Pembleton Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Ja tako i kad kupim i kad dobijem nešto što bih voleo da pijem, odmah ga otvorim. Kao meru sigurnosti , jer sam par puta išao u goste , i kao, mrzi me da svraćam da kupujem, daj da vidim šta ima po kući ne otvoreno i posle cvrc... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts