July 9, 20168 yr nemam vremena, ima li u kojoj trgovini? Vino i tako to“ Novi Sad, Maksima Gorkog 17a „Vino i tako to“Beograd, Njegoševa 40 Uroš Zaklanović, tel: 063 1645795, Beograd
July 11, 20168 yr da li je neko pio onaj otrov od austrijske ruma, stroh od 80%? mesec dana ga povremeno gledam u rodi u nbg i neodlucan sam da li da uzimam ili da obratim paznju da je moja jetrica ipak moja prijateljica bez koje mi zivota nema dobro de, razblazio bih ga malo sa vodom Edited July 11, 20168 yr by Pontijak
August 12, 20168 yr Nakupilo se plastike za recycle pa od tih novaca uzeo vino iz betona. 15% alc, zvuchi ko Eric Dolphy Edited August 12, 20168 yr by maheem
August 12, 20168 yr Zarićeva Povlenka Zaric ladno i nema sljive nego po selima otkupljuje sljivovicu i onda pravi druge rakije. Kontam da bas ima fin profit
August 14, 20168 yr Zarić nema šljive, ali otkupljuje voće iz kooperacije, a ne gotovo rakiju. Ništa neuobičajeno i ništa loše. Rakije su mu inače odlične @maheem To je Cotes du Rhone čini mi se? Koja je godina, koliko si platio i je li čemu?
August 14, 20168 yr stavila drenjine u caletovu viljamovku i cekam a u medjuvremenu pijuckam neku doobru makedonsku zoltu
August 14, 20168 yr Da, Cotes de Rhone. 2013. 12e boca. Suvo, fino drvenkasto, blage arome sumskog voca, spicy na kraju. 15% alkohola, nije heavy, prijala mi je blaga nadimljenost koja je dominantnija u odnosu na kiselost i vocke.
August 15, 20168 yr Kul, pitam zato što je CDR velika apelacija i vino može da bude i super, ali i odron, a da slično koštaju. Sa ovom etiketom sam se sretao, ali nisam probao vino
August 15, 20168 yr Zarić nema šljive, ali otkupljuje voće iz kooperacije, a ne gotovo rakiju. Ništa neuobičajeno i ništa loše. Rakije su mu inače odlične ? Pa da, ja se sećam da sam pio nešto njegovo i da je bilo ok. Neverovatno bi mi bilo da gotovu rakiju otkupljuje. Mada svega ima... Realnije je da šljivu kupuje pa onda pravi...