Alphons Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) Orange Juice.Ili Orenthal James :D Edited November 9, 2009 by Alphons
Tresko Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ^^Preteče me Alphons.Inače, imaš i FOJ- Frozen orange juice, kojim se i trguje na commodity exchange-u.
renne Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nema na žalost, iako se proizvodi ovde nema ga u prodaji.Inače jako dobro pivo.Ako hoćeš mogu da ti ostavim koju limenku da probaš.
Аврам Гојић Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 (edited) Probao sam, u tome je problem...Uh kakav fini lager, bas onako letnji, za sittin` on a porch if I had one.edit: a sad citam naokolo da Pan ima jaci ukus od Tuborga, wtf...da li da verujem likovima na netu ili svome nepcu? Edited November 10, 2009 by vasudeva418
renne Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nema jači ukus definitivno. Jako lagan, pitak skroz, što kažu klizi.
Аврам Гојић Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jep se znas, idem da otvorim Lowenbrau.
*edited by mod Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Konacno nadjoh neuvozno pivo u Amerikama a da ga ima svugde po kontinetu i da mi prija.I to po postenoj ceni od 24komada za 30$
Alphons Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 sad cu da pristavim jednu jaku Turkçe kafu intenzivno ti zavidim. užasno mi se pije turkce kahva već jedno 2 nedelje, ja kod kuće imam samo eXpresso i filter, a u kahvićima u koje zalazim ne služe tursku
Аврам Гојић Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 (edited) intenzivno ti zavidim. užasno mi se pije turkce kahva već jedno 2 nedelje, ja kod kuće imam samo eXpresso i filter, a u kahvićima u koje zalazim ne služe tursku Otkriću vam sada mesto gde se pije najbolja turkçe kahva na svetu, poznata kao Dibek Kahvesi (dibek je izraz za klasičnu tursku kafu sa socom, ali na ostrvu se zna da se samo u ovoj kafani pije prava™ kafa). Ovo je kafana u selu Zeytinlikoy na ostrvu Gokçeada. Da li mi verujete da ima Turaka iz Stambola koji voze do Galipolja i hvataju trajekt da bi iskulirali na ostrvu i popili ovu kafu. Košta 1 liru, ali se za mesto uvek mora čekati, puno je vazda.I da, pošto je utemeljivač kafane Grkinja, ovo je ujedno i jedino mesto u Egeju gde se opušteno može tražiti i grčka i turska kafa, bez mrkih pogleda. Među gostima kafane je puno Grka koji polako obnavljaju prisustvo na ostrvu sa koga su proterani u zameni teritorija nakon uspostavljanja turske republike Edited November 12, 2009 by vasudeva418
Alphons Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 trenutno pijem kabezu, ima da se kupi u Veru. nije loša, sledeći na redu je klaker.ko je pio ta pića u Crnoj Kornjači zna kakav je ukus.
Recommended Posts