Hippie Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 robot? samo jedna je Belka.. dok ne kupim neku svoju Belku i gajim svoje super total and utter prirodno mleko, ovo se do sad kao najpribliznije tome pokazalo
Buck Naked Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Kako prirodno, kad je domaća krava - domaća životinja, tj. već biće već pripitomljeno od strane čoveka, i koje bez veštačke (ne prirodne!) selekcije u prirodi ne bi postojalo?
vinska musica Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Juche citam o najnovijim medicinskim saznanjima ,a ista kazu da zene koje piju pivo ne dobijaju onu osteoporozu,imajuzdrave i savitljive koske. E sada je bilo krucijano pitanje koliko to piva treba da bude.Kazu barem 21 casha nedeljno. Ja to postizivam I zdrava sam, a i fino se osecam.Nije bilo rechoi o tome da li je casha od pola litre ( studija je iz Spanije pa mislim da je ipakj 0,33 u pitanju)ili ono od litre sto se pije na oktobarfestu u Minhenu.I ja sam, da kucnem, ziva i zdrava i nista mi ne fali, a u zivotu pivo nisam okusila.Mogu i da se savijem kako 'oces. I sklekove da radim, dok se ne zaduvam. Bez krckanja koski, uganuća ili istezanja ligamenata. A moja gora polovina se dan-noc naliva pivom, pa ga, eno, jedva mrda.Opet mu otekao zglob na nozi. A to mu se desava bar 3-4 puta godisnje.
Teja Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 I ja sam, da kucnem, ziva i zdrava i nista mi ne fali, a u zivotu pivo nisam okusila.Mogu i da se savijem kako 'oces. I sklekove da radim, dok se ne zaduvam. Bez krckanja koski, uganuća ili istezanja ligamenata. A moja gora polovina se dan-noc naliva pivom, pa ga, eno, jedva mrda.Opet mu otekao zglob na nozi. A to mu se desava bar 3-4 puta godisnje.Zezash , ili stvarno nisi nikada pila pivo? Ma mlada si ti bre ;) . Oni ispitivali onesto su preshle 33 ( godine). Ja sam tu A i ja sam pocela da pijem pivo kadsam napunila 40-tu. A i to bilo poodavnno.A ovaj moj Shvabo kao i ti, nikada pivo ne pije. Samo vino,al ga yebe kichma. Zglobovi su mu OK.
renne Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ne bih mogao da zamislim da ne pijem pivo.Sve ostale alkohole mogu potpuno da izignorišem, ali pivo nikada.
nenad Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ne bih mogao da zamislim da ne pijem rakiju.Sve ostale alkohole mogu potpuno da izignorišem, ali rakiju nikada.
banatjanin Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 sinoć Dom Perignon , magnum boca, 1988 god, dobro čuvanlepo iskustvovrlo živ i posle 21 godinu, mehurići kao da je nov, sitni postojanizlatno žuta boja, zdrava, na nosu oksidativni, ali prijatni tonovi, puno biskvita ( O'Cake) , prepečenog tosta, bademau ustima slične arome, iskače bedem, ostaje jabučica, žive kisleline, ali creamymislim, stvarno 1 iskustvo
Hippie Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ukuvala domachi sok [kad je ladan]/konpot [dok je vruch] od super svezih cranberries napravila punog lonca
maheem Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 (edited) taman sam mislio da se ratosiljam pivopijstva i predjem na vino kao moje pice po defaultu, sinoc, ne bas sasvim slucajno, probah KRUGHER & BRENT EXTRA STOUT i stariju mu sestru KRUGHER & BRENT RED BEER (8%).oba su za svaku pohvalu, crno cu tamaniti redovno, dok je crveno jaceg ukusa, a bogami i u procentu alkohola je jace, pa nije za moje maratonsko "all nite/day long" pivopijstvo. mada, pohvalio bih odsutstvo ukusa alkohola u red beeru kao u recimo lav 7 ili Duvel. u svakom slucaju pena se dugo drzi i bice ovo sjajan izbor za zimu. ambalaza je 0,5l flasha.proizvodi ih pivara Ritishevo(?!)Krugher & Brent Pivara Ritiševo d.o.o.Petru Albu 2026331 Ritiševo+381 13 827 047a pored ova dva imaju i lager kojega na zalost u mom omiljenom podrumu tj rudniku tj pivnici nemaaaaa...a izgleda da ga nece ni biti...*Extra StoutForeign (Export)-Style Stout5.00% abv.*Lager BeerEuropean-Style Pilsener4.50% abv.*Red BeerGerman-Style Strong Doppelbock8.00% abv.edit: etiketa Edited October 13, 2009 by maheem
henrik larsson Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kuvana radža, od ljute. kašičica šećera, deci vode i deci ljute. Nešto sam uslinavio, tako da je ovo bio aophodan korak. Biću ko nov, a verovatno i pijan.
Papovac Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 svaki tvoj post na ovoj temi docekam sa odusevljenjem. kod mene ne rade radijatori pa se zagrevam sa domacom sljivkom.
henrik larsson Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Aj pa živeli onda. Evo, čak mi nešto sad brboće po donjem stomaku, izgleda da ovo radi na više nivoa, pašće i kvalitetan klistir.
msmodesty Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Hoegaarden Grand Cruznaci - Hoegaarden na steroidima - za jedno blanche pivo prilicno tamna boja, miris jaci, vocniji ali umesto limuna i svezih mirisa, ovde malo secerniji - pomorandza, banana i nezaobilazni korijander8.7% - alkohol se ni ne oseca, popila dve flase uz veceru i nije bilo previseukus opet slatkast(ograniceno slatkast) , kompleksan, ima tu puno zacina i nijansiGrand Cru je definitvno "zimska" varijanta "obicnog" Hoegaarden-a jednako originalan i pitak.ORVAL i dalje ostaje prvi na mojoj listi.
Recommended Posts