January 25, 200916 yr Totalna nedikcija... poprima AA razmere. "Ponosito neevropsko" (tako se ovde reklamira), Crown Lager:
January 26, 200916 yr iove zime dva najbolja :)a na temu: pre nekih pola sata men se ne svidja a gde nalazis lipton u bg-u ?
January 26, 200916 yr pošaljite kepi PM i obradujte sebe kutijom crianza finca antigue 2005. vrh ponude u srbalja trenutno.
January 27, 200916 yr a gde nalazis lipton u bg-u ?U Mercatoru, mada nije uvek izbor isti. Lipton Yellow Label Tea (crni caj), odgovara za jutarnje progledavanje!
January 27, 200916 yr pošaljite kepi PM i obradujte sebe kutijom crianza finca antigue 2005. vrh ponude u srbalja trenutno.nije da cepidlacim i cicijasim, ali moze li samo par flasa (recimo dve )?
February 8, 200916 yr Neki Das Gesunde čaj od borovnice i bazge. Ne volim čajeve, nikad ih ne pijem (tople napitke općenito), ali grlo je stradalo zarad mog entuzijazma uranjenim proljećem. Nije ni toliko grozno, ali sasula sam pola limuna da razblažim okus malo.
February 20, 200916 yr domaca travarica. vreme je da se otvori flasa dobre rakije napunjena travama skupljenim po planinama srbije.dooooobra!
February 20, 200916 yr Efes draft. Sviđa mi se pivo, sviđa mi se flaša, izgleda kao Stielhandgranate.
March 23, 200916 yr +glas za Efes Draft, bravo.Iako Buck upravo dovršava drugi Guinness iz Merkatora. A trebali su biti popijeni juče sa dragom.. mada, možda je bolje 'vako, jel tako.
March 23, 200916 yr Da pijem pivo, i da sam mlakonja, prvi izbor bi mi bio Efes Draft, svakako. Fino pivo, suviše lajt, ali lep ukus i flaša.