Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Totalna nedikcija... poprima AA razmere. "Ponosito neevropsko" (tako se ovde reklamira), Crown Lager:0,,5282792,00.jpg

Posted
iLipton_-_Fruit_Tea_02_-_Apple_Cinnamon.jpgove zime dva najbolja :)a na temu: pre nekih pola sata 180px-BouteillePicon21.JPG men se ne svidja :mellow:
a gde nalazis lipton u bg-u ?
Posted

ne bih znala, ja sam ex bg :D

Posted

pošaljite kepi PM i obradujte sebe kutijom crianza finca antigue 2005. vrh ponude u srbalja trenutno.

Posted
a gde nalazis lipton u bg-u ?
U Mercatoru, mada nije uvek izbor isti. Lipton Yellow Label Tea (crni caj), odgovara za jutarnje progledavanje!
Posted
pošaljite kepi PM i obradujte sebe kutijom crianza finca antigue 2005. vrh ponude u srbalja trenutno.
nije da cepidlacim i cicijasim, ali moze li samo par flasa (recimo dve :blush: )?
  • 2 weeks later...
Posted

Neki Das Gesunde čaj od borovnice i bazge. Ne volim čajeve, nikad ih ne pijem (tople napitke općenito), ali grlo je stradalo zarad mog entuzijazma uranjenim proljećem. Nije ni toliko grozno, ali sasula sam pola limuna da razblažim okus malo.

• 2 weeks later...
Posted

domaca travarica. vreme je da se otvori flasa dobre rakije napunjena travama skupljenim po planinama srbije.dooooobra!

Posted

Efes draft. Sviđa mi se pivo, sviđa mi se flaša, izgleda kao Stielhandgranate.

Posted

Mozda i najbolje pivo na trzistu po odnosu cena/kvalitet.

• 1 month later...
Posted

+glas za Efes Draft, bravo.Iako Buck upravo dovršava drugi Guinness iz Merkatora. A trebali su biti popijeni juče sa dragom.. mada, možda je bolje 'vako, jel tako.

Posted

Da pijem pivo, i da sam mlakonja, prvi izbor bi mi bio Efes Draft, svakako. Fino pivo, suviše lajt, ali lep ukus i flaša.