October 3, 20223 yr Izvini, nisam bila dovoljno jasna. Prva recenica se odnosi na zajmove, a druga na subvencije.
October 8, 20223 yr Indijci uvode e rupi CBDC - najebali smo. Nema mesta drzavi da se mesa u nasu privatnost. Potpuno oduzimanje privatnosti. Mi smo proizvod i nista vise. Ovo je zalosno. Slobodno me utesite da nije ovako. Ne vidim nadu, potrebna mi je. Edited October 8, 20223 yr by mustang
October 12, 20223 yr Ni ja. U mojoj zgradi stan sad jednosoban ide od $2700 a dvosoban od $3200 i sve puno. Studio im ide od $2200. Al cini mi se da da sada vise ljudi zivi po stanovima i dele rentu. Edited October 12, 20223 yr by mustang
December 13, 2025Dec 13 Hteo da poslušam, ali pre toga daj da vidim o čemu lik još "zna" i naletim na ovoProblems with the Official Story of the Moon Landing | Prof Jiang Explains
February 23Feb 23 I onda kad Tramp i ostali fasisti dodju na vlast, kako to, kako to...Sistem je prvo unisten, pa su onda zajahali fasisti, a ne obratno.
April 23Apr 23 Gledam neki dan klip o private equity investicijama u youtube kanale i klikne mi.Najveći problem ekonomije je što bogati imaju i suviše para. I nekako hoće da nastave da to umnožavaju kako su radili do sada. A kako je već investirano u sve što može biti investirano, private equity fondovi se hvataju sve većih i većih niša i sve trpaju u isti kalup. Od ranije znam za kupovina malih zubarskih radnji (sa po jednim zubarom, vlasnikom) i veterinarskih ambulanti. Malih uličnih prodavnica po njujorku (takozvane bodege - iako su one više izuzetak nego pravilo industrije trgovine koju već drži krupni kapital). Slušam ekonomskog maga koji kaže kako su bodege undercapitalised.... Pa kad kapitalizujes bodegu do krajnjih granica - dobijes wallmart, kad smanjis troškove do krajnjih granica dobijes samouslužne automate, a to već imamo, zar ne.Elem - video o kupovini youtube kanalahttps://www.youtube.com/watch?v=ZoibAbdQf58Suluda ideja da kupiš kanal, povećaš broj zaposlenih i proizvodiš sadržaj kao na traci, a prihodi će skalirati, kao da se radi o rudniku ili fabrici. Edited April 23Apr 23 by Spooky
April 23Apr 23 3 hours ago, Spooky said:Najveći problem ekonomije je što bogati imaju i suviše para.A zasto imaju suvise para ?