nenad Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 On 19.8.2020. at 18:09, zorglub said: Gorda više nije u vrhu ponude? gorda je parketirani krs.
nenad Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 7 minutes ago, zorglub said: Ja bio ubeđen, ovde je hvalili toliko. gorda je ranije (pre 3,4 godine) bila dosta dobra rakija. sada ima ukus kao da lizes parket. klasicna srpska prica pravljenja kompromisa na ustrb kvaliteta, kako bi se podmirila rastuca traznja. zlatiborac medju rakijama.
zorglub Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Ah. Stvarno ne bih znao, zalihe obnavljam kod rodbine.
askeladden Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Zarica 'Kraljica',valja bas ili se meni cini?
Frank Pembleton Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 gorda je ranije (pre 3,4 godine) bila dosta dobra rakija. sada ima ukus kao da lizes parket. klasicna srpska prica pravljenja kompromisa na ustrb kvaliteta, kako bi se podmirila rastuca traznja. zlatiborac medju rakijama.Toga se ja uvek "plašim" kod tih rakija.U kom će trenutku gazda da kaže:Ma udri po kvantitetu! .... Shiit has hit the fan!
werbatim Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Pozdrav poznavaocima! Da li bih imao iko od vas sa vise iskustva par minuta da prelista ponudu ovde i da mi preporuci sta valja? https://www.tastebrandy.de/sr/ http://serbel.be/downloads/Liste de prix.pdf Trenutno sam u Luksemburgu, i ovo su dve opcije na koje sam naisao koje su mi brzo dostupne. Hteo bih da obelezim jedan poseban trenutak i da demonstriram kolegama sta je dobra Srpska rakija. Po onome sto sam procitao najvise gravitiram ka Jelickom Dukatu i Tok-u (Zlatni tok nemaju na stanju) Trbeala bi mi prporuka za Dunju i Krusku od gore dostupnih. Hocu da sastavim paket od cca 200€ Hvala
werbatim Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 1 hour ago, renne said: Ova Grappa je odlična stvar, samo da znaš Trijumf Grappa, Aleksandrovic? Nisam ljubitelj loze, ali svejedno hvala ! Za drugu tutu onda
magnolia Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Postoji li ijedna OK rakija u Maksiju, Idei i sl?
magnolia Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 A Heroji Jugoslavije? Pakovanje je tako kul
Recommended Posts