Jump to content
IGNORED

žestina

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Plantation Barbados 5 mi se mnogo dopao. Grehota ga mixati

Posted (edited)

Jamison. I shit you not, vrlo posten viski za normalne pare. Nisam odavno istrazivao Irce od kad sam se obecao Jamisonu, al recimo da skoro cela proizvodnja ide iz dve destilerije. U poslednje vreme su imali mini revival popularnosti, pa moze da se nadje dosta opskurnih viskija, al ne mogu nista napamet da preporucim jer nisam probao. Javi sta si uzeo, zanima me.

Ovaj sam poručio, a šta ću dobiti ne znam. Za Jameson se slažem, Caskmates me je oduševio.

Edited by Dr Arslanagić
Posted

Jameson je prvoklasni mamojeb!

Posted

Kada je već pomenut rum, šta je zapravo rhum agricole, pošto je 90% ruma u Francuskoj taj model? I zna li neko da preporuči šta od tih gvadalupskih i martiničkih delicija?

Posted

el-dorado-15yo-rum.jpg

meni je ovaj dojaja. otkako sam ga otkrio, vise drugi ne uzimam. 

Posted

Tullamore Dew je tacan odgovor, svaki hip Irac bi ga preporucio pre Jamesona. Ja uglavnom pijem Jameson kad izadjem zato sto je pitak, jeftin i svuda dostupan. TD se vec retko gde pije u mojim lokalima. Oba viskija dolaze iz iste destilerije.

ovde u srbijicu ta 2 isto kostaju, manje vise. i vuku na istu stranu....

• 4 weeks later...
Posted

Topla preporuka za Kah tekilu. Jaka 55℅, pitka, ukusna i šuta ko Tony Yeboah.

Žuta je sinoć ulepšala veče

84f8bdbd549b4dabb5eb80442f7a341e.jpg

808d3a4751ccde44dde532b6df14f1ab.jpg

• 2 weeks later...
Posted

vukoje loza. u rangu odličnih domaćih loza iz tog kraja(trebinje). dva koplja iznad 13. jula, u rangu ili nešto bolja(po meni) od prvijenca

Posted

ovde u srbijicu ta 2 isto kostaju, manje vise. i vuku na istu stranu....

Jameson je trenutno u Bg jako popularan. Svi ga locu po kaficima i klubovima, opsta pomama, kao za dzekom nekad. 

Posted

vukoje loza. u rangu odličnih domaćih loza iz tog kraja(trebinje). dva koplja iznad 13. jula, u rangu ili nešto bolja(po meni) od prvijenca

Jesi to kupio dole ili ovde negde...
Posted

pio sam moze biti najbolju radzu u zivotu ili jednu od najboljih. ne svidja se svima koji su je probali ali je teska navlakusa. nemac proizvodjac, od necega sto se zove alte marille - stara kajsija - rakija je rakija, 40 i kusur stepeni ali je slatka, ne kao liker ali ima slast u ustima. realno je vrhunski dizestiv, ja sam je probao i posle prve ture deljenja sa rodbinom izvrsio sam aproprijaciju dobra i sada je samo moja.

Posted

Jesi to kupio dole ili ovde negde...

dobio ovde