maheem Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Plantation Barbados 5 mi se mnogo dopao. Grehota ga mixati
Dr Arslanagić Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 (edited) Jamison. I shit you not, vrlo posten viski za normalne pare. Nisam odavno istrazivao Irce od kad sam se obecao Jamisonu, al recimo da skoro cela proizvodnja ide iz dve destilerije. U poslednje vreme su imali mini revival popularnosti, pa moze da se nadje dosta opskurnih viskija, al ne mogu nista napamet da preporucim jer nisam probao. Javi sta si uzeo, zanima me. Ovaj sam poručio, a šta ću dobiti ne znam. Za Jameson se slažem, Caskmates me je oduševio. Edited August 9, 2016 by Dr Arslanagić
Dr Arslanagić Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Kada je već pomenut rum, šta je zapravo rhum agricole, pošto je 90% ruma u Francuskoj taj model? I zna li neko da preporuči šta od tih gvadalupskih i martiničkih delicija?
hazard Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 +1 moze li neko da mi preporuci koji rum da probam, nisam ga nikad konzumirao ? Vrv Bacardi... ? http://www.mountgayrum.com/ za-kon. razvaljuje
adam Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 meni je ovaj dojaja. otkako sam ga otkrio, vise drugi ne uzimam.
yolo Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Tullamore Dew je tacan odgovor, svaki hip Irac bi ga preporucio pre Jamesona. Ja uglavnom pijem Jameson kad izadjem zato sto je pitak, jeftin i svuda dostupan. TD se vec retko gde pije u mojim lokalima. Oba viskija dolaze iz iste destilerije. ovde u srbijicu ta 2 isto kostaju, manje vise. i vuku na istu stranu....
maheem Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Topla preporuka za Kah tekilu. Jaka 55℅, pitka, ukusna i šuta ko Tony Yeboah. Žuta je sinoć ulepšala veče
kud u maglu Simoviću Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 vukoje loza. u rangu odličnih domaćih loza iz tog kraja(trebinje). dva koplja iznad 13. jula, u rangu ili nešto bolja(po meni) od prvijenca
ZokiAsov Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 ovde u srbijicu ta 2 isto kostaju, manje vise. i vuku na istu stranu.... Jameson je trenutno u Bg jako popularan. Svi ga locu po kaficima i klubovima, opsta pomama, kao za dzekom nekad.
Frank Pembleton Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 vukoje loza. u rangu odličnih domaćih loza iz tog kraja(trebinje). dva koplja iznad 13. jula, u rangu ili nešto bolja(po meni) od prvijencaJesi to kupio dole ili ovde negde...
yolo Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 pio sam moze biti najbolju radzu u zivotu ili jednu od najboljih. ne svidja se svima koji su je probali ali je teska navlakusa. nemac proizvodjac, od necega sto se zove alte marille - stara kajsija - rakija je rakija, 40 i kusur stepeni ali je slatka, ne kao liker ali ima slast u ustima. realno je vrhunski dizestiv, ja sam je probao i posle prve ture deljenja sa rodbinom izvrsio sam aproprijaciju dobra i sada je samo moja.
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Jesi to kupio dole ili ovde negde...dobio ovde
Recommended Posts