Frank Pembleton Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ajde vi malo detaćjnije, koju rakiju koristite i tako to... ....shit has hit the fan...
Haralampije Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Nista fensi, domaca loza i domaci med. Na dve litre rakije ide kilo meda + 80 orascica
Zverilla Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 probaj da dodas limun isecen na cetvrt, taman joj doda svezine
maheem Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Gazzo i ostali, jeste probali Dalwhinnie 15? Izbor je Caol Ila 12, Talisker 10 i Dalwhinnie koji nisam probao a prva dva Lagavulin 12 shije sve u sesnaes pa bih se opredelio za D ali ako nije nista posebno radije bih se bacio u dalju potragu.
porucnik vasic Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Da li je neko probao Gruzijski konjak, ili iz Jermenije? Nesto ih razgledam na netu, cene su ok.Kakvi su u odnosu na Francusku konfekciju tipa Hennessy VSOP i slicno? За грузијске никад чуо. Јерменски су одлични.
maheem Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Tako sam i pretpostavio. Fala na savetu i poredjenjima, ne stizem do foruma od shljake. Highland Park zvuci super, potrazicu ga
yolo Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 za hosta koji je trazio casu za viski, znam da je bogohuljenje ali ikea ima odlicne case malo retro 70s izgleda
yolo Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Vuče loma na lozu jel dobro nadimljen? ako jeste ne bi trebalo da to sto vuce na lozu bude glavni utisak.
maheem Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Smokey je i opor, sto me podseca na domacu lozu iz cg (oporost, ne nadimljenost), ne lici na tekilu. Zahteva mljackanje tj. male gutljaje koje "sazvaces" jezikom i nepcem i tako dobijes trajni osecaj dimljenog i oporog ukusa Edited August 5, 2016 by maheem
Haralampije Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Jamison. I shit you not, vrlo posten viski za normalne pare. Tullamore Dew bi bio moj izbor pre nego Jameson,pitkiji i punijeg ukusa
stajebrebilo Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 +1 moze li neko da mi preporuci koji rum da probam, nisam ga nikad konzumirao ? Vrv Bacardi... ?
Recommended Posts