porucnik vasic Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Jesam li kacio ovo ranije? Mrzi me sad da kucam, kasnije mogu da pricam o viskiju u Japanu. :yoyogi: Па кад има амерички, канадски што не би био и јапански?
vathra Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Па кад има амерички, канадски што не би био и јапански? Има и индијски, било и да се купи код нас (Black horse ). Мада кажу да технички и није виски.
vathra Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jesam li kacio ovo ranije? Mrzi me sad da kucam, kasnije mogu da pricam o viskiju u Japanu. :yoyogi: Ја сам оверио пре коју деценију флашу Suntory whisky са друштвом. Обично се сваком нађе понешто што му се не свиђа, овај се свидео свој четворици што је реткост. Нису сви одлепили, али се свима допао. А исциркао сам и једну флашу Nikka malt. Наравно да је пуно бољи, али је то ипак две класе боље и скупље пиће. Укратко, знају да праве и виски.
porucnik vasic Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Од ових јефтинијих The Famous Grouse је мени одличан.
porucnik vasic Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Поручниче, ево нешто и за тебе :D Права официрска! :ziga:
vathra Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Права официрска! :ziga: Погледај им рекламе на ЈуТјубу, посебно за Blue. Раније сам гледао неке боливудске акције, сад видим да имају неке прилично моралне кампање, типа саобраћајац не узима мито од лика из Мерцедеса, лик се успротиви шефу који се набацује колегиници и сл. Очигледно за паметније конзументе, ваљда је и укус на нивоу.
yolo Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ovaj jameson je za standard jednog ipak industrijskog pica vise nego dobar. ako covek nema ili nece da se otvara za ozbiljnije flase (50e +), nesto sto perfektno zavrsava posao. i super je sto ga ima na izvolte u srbiji.
Frank Pembleton Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ovaj jameson je za standard jednog ipak industrijskog pica vise nego dobar. ako covek nema ili nece da se otvara za ozbiljnije flase (50e +), nesto sto perfektno zavrsava posao. i super je sto ga ima na izvolte u srbiji. Tacno tako.
vathra Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) Ирци праве виски на другачији начин од Шкота. Кратко речено, Шкоти праве одличан малт виски, па га мешају са шпиритом за широке масе. Ирци одмах помешају боље и лошије састојке и раде дестилацију на казан. Џејмисон је пристојан виски. А и једној познатој глумици је позајмио своје презиме. Edited September 26, 2014 by vathra
Haralampije Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jel ima negde da se kupi WR ? Prosle godine sam kupio jednu bocu u Metrou,vise ga tamo nema
Anonymous Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 (edited) Sad sam onoj travaraci koju sam pomenuo na prethodnoj strani dodao još litar šljive, pošto je stajala tri meseca neproceđena i dodao još ive, hajdučke trave, vrijeska i kantariona, a stavio sam i grčkog planinskog čaja eksperimenta radi i ideja mi je da sad samo dosipam šlivu kad se potroši i povremeno dodajem još travuljine. Neću je procediti nikad, fenomenalna je ovako. Edited November 13, 2014 by Anonymous
Recommended Posts