Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

Zar je moguce da je u Beogradu tako losa ponuda aparata za sladoled? Nasla sam samo u Tehnomaniji... Jedan model...A moram ga posedovati :(

• 1 month later...
Posted

uh frikom porodicni kuba, kubizmo, tako nekako, zuto braon, ananas cokolada badem oreokukiz i jos neki alkohol :Hail:

Posted

upravo smazah frikomov king ekstra - čokolada, lešnik, badem4+ (od 5). bio bi savršen kad bi bio manje sladak.

Posted

Frikom neka se stidi, ove godine je eliminisao moj eliksir srece: MAXIMO od pistaca i sampanjca. A i cokoladni im nema vise onaj lep momenat u sredini i na kraju... Nove serije cokoladnog su cist fuseraj! Protestujem! Zivot nas sladoledoljubaca je ovim zagorcan. :(

Posted

Zato sam se vratio tradicionalnim vrednostima tipa Leni i Čokomoko. A i lepše je kad neizvesnost traje sve dok ne oglabaš štapić. Sa kornetom odmah puknem pa mi i nije nešto do sladoleda.

Posted
Zar je moguce da je u Beogradu tako losa ponuda aparata za sladoled? Nasla sam samo u Tehnomaniji... Jedan model...A moram ga posedovati :(
sta si kupila na kraju?ja video samo neki debilni crveni sa usima miki mausa u merkuru. katastrofa!
Posted

jel probao ko onu novu Nirvanu sa jagodom i kakva je ?

Posted

ja. nista posebno. sladoled vanila jagoda s malo keksa. nije los, ali nije vredan tih para.otkrice sezone: novi macho :wub:

• 2 months later...
Posted

now eating:jack's ice-cream fantasies premium chocolate shock (sa karamelom i trüfflama) :)

• 4 weeks later...
Posted

frikom upakovo zito sa slagom u odlicnom odnosu u porciju za jednu. :wub:

• 5 months later...
Posted

crkni!nego, neka obavestava kada neko vidi bilo kakvu spravu za spremanje sladoleda, sorbea i slicnog u ovo malo bg prodavnica elektricne robe sto prezivese ovaj belaj

Posted
crkni!
ja b se stvarno udavila u ovome
Posted

uzo juche sladoled u evropi. jeo neko vreme na silu i onda bacio. svaki okus je bila pena za brijanje.