magnolia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Zar je moguce da je u Beogradu tako losa ponuda aparata za sladoled? Nasla sam samo u Tehnomaniji... Jedan model...A moram ga posedovati :(
darling Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 uh frikom porodicni kuba, kubizmo, tako nekako, zuto braon, ananas cokolada badem oreokukiz i jos neki alkohol
mammy two shoes Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 upravo smazah frikomov king ekstra - čokolada, lešnik, badem4+ (od 5). bio bi savršen kad bi bio manje sladak.
Chivo D'Arbo Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Frikom neka se stidi, ove godine je eliminisao moj eliksir srece: MAXIMO od pistaca i sampanjca. A i cokoladni im nema vise onaj lep momenat u sredini i na kraju... Nove serije cokoladnog su cist fuseraj! Protestujem! Zivot nas sladoledoljubaca je ovim zagorcan. :(
čekmeže Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Zato sam se vratio tradicionalnim vrednostima tipa Leni i Čokomoko. A i lepše je kad neizvesnost traje sve dok ne oglabaš štapić. Sa kornetom odmah puknem pa mi i nije nešto do sladoleda.
yolo Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Zar je moguce da je u Beogradu tako losa ponuda aparata za sladoled? Nasla sam samo u Tehnomaniji... Jedan model...A moram ga posedovati :(sta si kupila na kraju?ja video samo neki debilni crveni sa usima miki mausa u merkuru. katastrofa!
Allegra Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 jel probao ko onu novu Nirvanu sa jagodom i kakva je ?
darling Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ja. nista posebno. sladoled vanila jagoda s malo keksa. nije los, ali nije vredan tih para.otkrice sezone: novi macho
Parsons Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 now eating:jack's ice-cream fantasies premium chocolate shock (sa karamelom i trüfflama) :)
darling Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 frikom upakovo zito sa slagom u odlicnom odnosu u porciju za jednu.
yolo Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 crkni!nego, neka obavestava kada neko vidi bilo kakvu spravu za spremanje sladoleda, sorbea i slicnog u ovo malo bg prodavnica elektricne robe sto prezivese ovaj belaj
nisam ja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 uzo juche sladoled u evropi. jeo neko vreme na silu i onda bacio. svaki okus je bila pena za brijanje.
Recommended Posts