*edited by mod Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ja probao ovaj novi kornet krem brule. Tja. zanimljivo je dok ima onog tvrdog dela gore posle je obican sladoled vanila-kafa.
sailorman Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Upravo probala King Orient. Mnjah. Preslatka cokolada dominira i ubija ukus pistaca.
banatjanin Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Upravo probala King Orient. Mnjah. Preslatka cokolada dominira i ubija ukus pistaca.word. isti utisak. tako mi je sa onim cherry čokolada. previše cukra.
cmrlj Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 drogenart u kralja petra uveo sladoled, moritz eis, nisu jos stigli svi ukusi, jela do sad vanilu sto se zove fiore di latte, divna, blaga, za mene malo vise slatka, kornet svez i krckav i odlicno se slaze. danas jela jagodu, rumenko za odrasle, nije previse sladak sto volim, jako dobar, krckaju prave jagode. cula da su posle podne stigli novi ukusi: pomorandza-djumbir i baklava, a i ostali ce uskoro.
foton_u_mirovanju Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 drogenart u kralja petra uveo sladoled, moritz eis, nisu jos stigli svi ukusi, jela do sad vanilu sto se zove fiore di latte, divna, blaga, za mene malo vise slatka, kornet svez i krckav i odlicno se slaze. danas jela jagodu, rumenko za odrasle, nije previse sladak sto volim, jako dobar, krckaju prave jagode. cula da su posle podne stigli novi ukusi: pomorandza-djumbir i baklava, a i ostali ce uskoro.Baklava? :mellow:Sladoled od baklave, čips od salate, pivo od grejpfruta, pa šta je ovo, ljudi?!
luba Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 drogenart u kralja petra uveo sladoled, moritz eis, nisu jos stigli svi ukusi, jela do sad vanilu sto se zove fiore di latte, divna, blaga, za mene malo vise slatka, kornet svez i krckav i odlicno se slaze. danas jela jagodu, rumenko za odrasle, nije previse sladak sto volim, jako dobar, krckaju prave jagode. cula da su posle podne stigli novi ukusi: pomorandza-djumbir i baklava, a i ostali ce uskoro.super je informativan sajt.a jedino pravo merilo za dobru sladzu, cokolada?
cmrlj Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) nisam jela, ali, evo, koliko sutra cu se zrtvovati pa javiti :) Edited June 22, 2012 by cmrlj
maheem Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 je l neko od naših proizvođača pravi sladžu od jogurta?
luba Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 nisam jela, ali, evo, koliko sutra cu se zrtvovati pa javiti :)e hvala. nadam se da ti nece tesko pasti :D
dunja Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Upravo probala King Orient. Mnjah. Preslatka cokolada dominira i ubija ukus pistaca.ja sam mislila da je to nesto sa vasabijem kad sam videla danas na bilbordu (prvi put) i bas sam se pitala na sta li lici, nisam videla da pise sta je to zeleno u sladoledu.proslogodisnji mojito je bio fuj fuj
cmrlj Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 e hvala. nadam se da ti nece tesko pasti :Dneka, volim ja ljudima da ucinim. sigurno te zanima i ova naranca-djumbir nego neces da me opterecujes. okej, kad me vec tako lepo molis, probacu :D
yolo Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) cokolada je realno najbolja od svega u moritz eisu, pravi gorkasti ugodjaj dobre belgijske crne. treba tu jos stimovanja ali je pravac odlican - cmrlj je uocila glavni problem a to su kolicine secera. no to je posledica navika glavnog ajs majstora koji u svakodnevnom zivotu sprema kolace za zaplet i dijagonalu koji su uglavno po pravilu preslatki. i stvar se popravlja, jeo sam u vise navrata u poslednjih mesec dana i sladoled je sve bolji.i da, nema vanile jos u ponudi, ceka se uvoz stapica iz inozemstva. fjor di late je nesto drugo, pojacani mlecni sladoled. krema fjorentina po ukusu i boji iz daleka lici na vrhunsku vanilu - marcipan i jaja. Edited June 22, 2012 by gazza1
Аврам Гојић Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) ja sam mislila da je to nesto sa vasabijem kad sam videla danas na bilbordu (prvi put) i bas sam se pitala na sta li lici, nisam videla da pise sta je to zeleno u sladoledu.proslogodisnji mojito je bio fuj fujti i tebi slicni ste odgovorni sto ove godine nema mohita. ua.ovo je najgluplja godina za nove sladolede, nista novo pametno se nije pojavilo. onaj luksuzni u kutiji je...tja, a kalipso sa breskvom je promasaj decenije, ko da su zamrzli onaj kompot iz decjih odmaralista. Edited June 22, 2012 by Marko M. Dabovic
Nico Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 @ cmrlj & luba Moritz Eis ima sutra promociju u Roggenartu u Svetozara Markovica, free sladoled od 13 do 16 h. Trebalo bi da udju u jos 2 prodavnice Roggenarta u naredne 2 nedelje, a onda (verovatno) pocetkom avgusta otvaraju flagship u Vuka Karadzica 9. Treba da probate i Cookie Cantucci Cinnamon ukus, bas bas dobro, sa parcicima cantuccini keksa. Na baklavu sam se navukla ko poslednja, isto sa parcicima baklave, hrmljac. Proslog vikenda sam narucila da mi dostave na kucu pola kutije baklave i pola creme florentine. Nije dugo trajalo. Inace, bice sad puno promocija po gradu, oni ne zale kod samplinga jer ko proba,navuce se. Pratite facebook.com/MoritzEis i twitter.com/moritzeisSve je inace u soft launch fazi, jos se uigravaju i sa proizvodnjom i sa prodajom, a pravi sajt je u izgradnji, bice uskoro i to.
foton_u_mirovanju Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 (edited) @ cmrlj & luba Moritz Eis ima sutra promociju u Roggenartu u Svetozara Markovica, free sladoled od 13 do 16 h. Taman kad sam sam u gradu. Hvala!Ozbiljno me zanima ta baklava. Edited June 22, 2012 by foton_u_mirovanju
Recommended Posts