Isis Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Sladoled na kugle u onoj poslastičarnici na Zelenom vencu, tj. Brankovoj (stanica 16, 95 i još nečeg što ide na EnBiDži). Čokoladu, lešnik i malagu tamanim, kugletine su veličačke, a tete fine. Loša je muzika vazda, ali istripuješ neki trajbl fjužn kafe del mar sa distorzijom da začini i lepo ti bude. Kuvaju tursku kafu. Volim što ima sladoleda i zimi. :)ovo mesto je bila moja tiha patnja u detinjstvu. zeljno sam ocekivala svaki prolazak kroz zeleni venac zbog njega.
April Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 ovo mesto je bila moja tiha patnja u detinjstvu. zeljno sam ocekivala svaki prolazak kroz zeleni venac zbog njega.I detinjstvo i prve ljubavi...izlazak je podrazumevao odlazak u bionju i TROVAČA
Frank Pembleton Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 I detinjstvo i prve ljubavi...izlazak je podrazumevao odlazak u bionju i TROVAČAKoliko sam ja razumeo oni ne pričaju o trovaču već onom sa strane gde je bivša beobanka?sent from klozetska solja by BVK
Mil@n Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 (edited) Samo da prijavim da sam posle dosta vremena pojeo novi sladoled koji me je oduševio cermatov (jel cermat?) Idol. U pitanju je plagijat frikomovog Sendviča, ali na štapiću. Lagan, ukusan, a jeftiniji 40, 50 dinara, zaboravih koliko je sendvič, ovaj je 70 dinara.Pojeo sam 2 danas, još 2 u najavi... Edited June 15, 2012 by Glas RazumaN
morgana Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 dosta su jedibilni ovi ice cream factory sladoledi, mada malo preslatki
Vapad Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 dosta su jedibilni ovi ice cream factory sladoledi, mada malo preslatkiDa li su im još uvek šašave kombinacije, tipa čokolada i čokoladna čokolada ili moj omiljeni vanila-burbon vanila (tj vanila). Meni su bili odlični a jeftini ali ih dugo nisam video a jedina radnja i krugu od 3,7 km koja ih je prodava je zatvorena. Oni su imali jedan, kao voćni, tropik ili šta već, koji nije toliko sladoled koliko voćna ušećerena pulpa sa nešto malo sladoleda, preslatko samo po sebi ali kao dodatak ovome ili onome ili preko kakvog drugog sladoleda, nema bolje.
ToniAdams Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 macho sa onim nekim visnja punjenjem mi svecki prijao juce.mada sam bio toliko prokuvo da bih pojeo i ladno psovo govno.
morgana Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Da li su im još uvek šašave kombinacije, tipa čokolada i čokoladna čokolada ili moj omiljeni vanila-burbon vanila (tj vanila). Meni su bili odlični a jeftini ali ih dugo nisam video a jedina radnja i krugu od 3,7 km koja ih je prodava je zatvorena. Oni su imali jedan, kao voćni, tropik ili šta već, koji nije toliko sladoled koliko voćna ušećerena pulpa sa nešto malo sladoleda, preslatko samo po sebi ali kao dodatak ovome ili onome ili preko kakvog drugog sladoleda, nema bolje.dada, imaju te kombinacije sa minimalno razlicitim elementima, cokolada berba 2010. i 2011. i sl. to ti je za profinjenu nepcad :D
Frank Pembleton Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Jel neko probao ovo?http://www.swisslion-takovo.com/proizvodi/sladoledi/sent from klozetska solja by BVK
Feindouno Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Probao ove extra Kingove... nisam zadovoljan. Orient mi je onako, dosta neubjedljiv, Croccante je bolji ali ipak nije to to... sad pojeo panna cotta malina... jedna rijec - fuj.Ne znam ima li uopste staaaaaarih cokolada lesnik i truffles Ja ih ne nalazim :(
yolo Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 MMmmmmmmm, sladoled sa slaninicom...bacon sundae, burger king?
jolanda.kirschner Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 (edited) Probao ove extra Kingove... nisam zadovoljan. Orient mi je onako, dosta neubjedljiv, Croccante je bolji ali ipak nije to to... sad pojeo panna cotta malina... jedna rijec - fuj.Ne znam ima li uopste staaaaaarih cokolada lesnik Taj je bio na snizenju, bas je bio dobar. Jel' ima jos ovog sladoleda (ranije se zvao koloseum, jela sam ga na moru, bio je odlican): Edited June 18, 2012 by jolanda.kirschner
Feindouno Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nasao truffles :wub:Isflekao majicu, umazao se k'o svinja. Srecna svinja.
Recommended Posts