morgana Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 (edited) rumenko, leni, kornet jagoda. i loptica. moji favoriti osamdesetih ledo od pistaca, to je vece pakovanje i tiha patnja sto mi mama ne dozvoljava ledo burbon Edited August 5, 2023 by morgana
Willow Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 (edited) Ja uglavnom trošim Lidl-ov Extreme Dark na štapiću. Super mi je, pun ukusa crne/tamne čokolade, i sa debelim krckavim čokoladnim omotačem. Edited August 5, 2023 by Willow 2
napadaj Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Bolero bio najbolji, ovo govno Macho mu nije ni prineti. A šta se desilo sa Top Gunom? Nigde ga ne viđam, nedostaje mi. I naravno Nirvana za koju kao klinci nismo imali para. Kupiš je jednom za celo leto i oduševljavaš se zato što si izuo 300 dinara ili koliko je već bio, a u stvari i nisi toliko oduševljen. 1
bios Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Cmok je klasican dzanki sladoled. Ko nije jeo cmok naduvan, nije ni uzivao u njemu kako treba. 1 1 2
Mil@n Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Just now, Biohemija said: Cmok je klasican dzanki sladoled. Ko nije jeo cmok naduvan, nije ni uzivao u njemu kako treba. Prvi put mi je žao što se ne drogiram. Nego, zašto je frikom prejadan. Naprave kao grande kapri. A na grande kapriju i čokolada a i unutrašnji crveni fil light varijante originala. Sle-p-ci!
Lezilebovich Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Kako se zvao onaj uvrnuti sa ukusom kokakole ? Tornado ili nesto slicno ?
bios Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 I dinjolino bio super. Jedini od vodenih sto je mogao prineti rumenku. Pricao mi prodavac na sanduku da su navodno dobijali elstrakt iz Italije. Steta sto je potrajao samo godinu/dve 2
Mil@n Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 11 minutes ago, Biohemija said: I dinjolino bio super. Jedini od vodenih sto je mogao prineti rumenku. Pricao mi prodavac na sanduku da su navodno dobijali elstrakt iz Italije. Steta sto je potrajao samo godinu/dve Realno, ukusniji od Rumenka. Sećam se da sam ga kupovao u kontigentima od 2, 3 pa i više. Bio je dobra navlaka.
maheem Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Moj poslednji fetiš posle makadamije i jogurta su kokos i rum groždjice. Hansen’s ima dobar rum, moram proveriti kakav je haagen dazsov rum. Jogurt ponekad naleti solidan u lidlu, od kokosa samo bounty nalazim al ne zadovoljava me.
goofs Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Ja od tih lažnih Rumenka sam voleo onaj od zelene jabuke, mislim da se zvao Jabi 1
zorglub Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 On 4. 8. 2023. at 22:39, goofs said: Ja pamtim Tigar sladoled, što je u esenciji bio Kapri, ali sa nekim limun-pomorandža punjenjem. TigEr, bejaše mi omiljeni. Rumenko - Tiger - Nogger Jogg, poređani po ceni. 1
goofs Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Nogger Jogg(er) se kasnije transformisao u Bolero, što mu dođe današnji Macho. 4 1
Shan Jan Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Kad sam bio mali pojavio se Stopi, koje je otkrovenje to bilo! Smorio se 10 godina kasnije kad su ga ponovo lansirali, ja poraso on se smanjio 1
morgana Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 nikad nisam probala stopija, izgledao je nekako organski i konkretno. poslije kad sam se ohrabrila vise ga nije bilo. 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 On 5. 8. 2023. at 10:13, napadaj said: Bolero bio najbolji, ovo govno Macho mu nije ni prineti. A šta se desilo sa Top Gunom? Nigde ga ne viđam, nedostaje mi. I naravno Nirvana za koju kao klinci nismo imali para. Kupiš je jednom za celo leto i oduševljavaš se zato što si izuo 300 dinara ili koliko je već bio, a u stvari i nisi toliko oduševljen. zar se nije zvao noger-dzoger pre bolera?
Recommended Posts