kud u maglu Simoviću Posted December 1 Posted December 1 (edited) iznenađujuće dobra kafa za nespresso u lindi 50kom = 999 dindži Spoiler e crna ambalaža najjače arome Edited December 1 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted December 1 Posted December 1 On 24. 5. 2024. at 23:43, nisam ja said: stiglo društvo makini. Jel to onaj "burr grinder" i ako jeste gde si ga kupio?
kud u maglu Simoviću Posted December 1 Posted December 1 38 minutes ago, Eleniko said: koja, čija onaj lidlov belissimo ili tako nekako bem li ga
Eleniko Posted December 1 Posted December 1 Taj, da. Meni je taj Lidl kućni Nespresso brend prijatno iznenađenje. Regularna cena za pakovanje od 20 bude 4e, ovo tvoje ispade super. Meni ta crna bude prejaka ali ko voli preprženo zrno, prava stvar. 1
Eleniko Posted December 2 Posted December 2 inače sam probao sve 4 LIDL koje ima da se kupe kod mene sve su odlične i nimalo slabije /u smislu kvaliteta kafe/ od ovih razglašenijih a skupljih brendova, nespresso, dimello, starbucks... koji svi imaju zajedničku notu da se oseća da to nije prava kafa nego nešto napravljeno da bude drugačije pa da ti se dopadne, meni to smeta. jedino ih illy i lavazza šiju ali oni pa šiju sve. a za ove pare - nema bolje.
kud u maglu Simoviću Posted December 2 Posted December 2 meni je od tih non nespresso kapsula jedino illy odlična, lavazza mi je u rangu nespressa ili čak za mrvicu ispod i sad ova lindina
Lezilebovich Posted December 2 Posted December 2 Meni nespresso kapsule bas nekako dosadile i uopste mi ne prijaju i sad gledam da kupim neki drugi espresso aparat ...
napadaj Posted December 2 Posted December 2 Meni baš danas stigao ovaj aparat, pa javljam utiske poklonoprimca nakon što ga predam.
Luther Posted December 2 Posted December 2 1 hour ago, napadaj said: Meni baš danas stigao ovaj aparat, pa javljam utiske poklonoprimca nakon što ga predam. Solidan je taj aparat, ja imam stariji model, a ta cene je odlična obično je oko 500€. 1
morgana Posted December 2 Posted December 2 kako mi se svidja alessi pulcina moka pot ali kod nas je u prodaji, kako nalazim, samo verzija za 3 soljice, a meni treba za jednu.
Luther Posted December 2 Posted December 2 4 minutes ago, morgana said: kako mi se svidja alessi pulcina moka pot ali kod nas je u prodaji, kako nalazim, samo verzija za 3 soljice, a meni treba za jednu. Pa staviš manje vode i manje kafe, nije problem.
morgana Posted December 2 Posted December 2 Just now, Luther said: Pa staviš manje vode i manje kafe, nije problem. mislis da ce se razviti dovoljan pritisak i da ce kafa biti dovoljno jaka?
Luther Posted December 2 Posted December 2 (edited) Nemam pojma, ja sam tako radio sa mokapotom za 2 kad mi je trebala 1. E sad ne sećam se na šta je to ličilo jer mi je to iznuđeno rešenje u prostorima gde namam espresso mašinu. Probaj kod nekoga. Ili možeš da piješ triplu kafu. Edited December 2 by Luther
x500 Posted December 2 Posted December 2 8 minutes ago, morgana said: mislis da ce se razviti dovoljan pritisak i da ce kafa biti dovoljno jaka? Manje kafe = vodnjikava kafa :( 1
Recommended Posts