Jump to content

Featured Replies

vi sto u srbiji pijete tursku, koju pijete? don, grand, nesto trece?

barkafa (droga)bonitoostalo je shitina. samo ove dve imaju porebnu jacinu.

jedino barcaffe ima drugačiji ukus od ostalihuzmem nekad iz iracionalnih razloga C kafu iako je to donkafa. ima čak i logo sa strane

try thisčaša 3 deci3 kašike nekog kakaa/nesquick ili slično/+1 doza espressa+5-6 kockica leda/ako je blender blizu,usitnitu ga/+tečni kakao+mlekopretty refreshing cool.gif

Volim da grickam zrnca pecene kafe (nikako prepecene), tj. uzivam u aromi koja se tada oslobadja.

Edited by mei

• Author
vi sto u srbiji pijete tursku, koju pijete? don, grand, nesto trece?
Doncafe strong. To valjaju u trafici ispred zgrade.
kako ovde provirim, tako mi se pije kafa.
Same here. Samo Franck :heart: , ali ne želim reć kakvu. Banovali bi me.

3 kile šećera, kanta meda, šleper čokolade, pola kile viskija i gajba pavlake? angry.gif

3 kile šećera, kanta meda, šleper čokolade
E, sad smo tu negdi. :( Go ahead - prezirite i osuđujte.Vrhunac perverzije - ponekad u kafićima zatražim da mi na šlag pospu malo kakaa. :D Odvratna sam.
Uff.. kud ne vido ovaj topic ranije.Ne baš u hektolitrima i nije baš da se nalivam, ali volim da uživam u kafi-kafama. Turska isključivo bez šećeraEspresso sa ili bez mleka plus mucho šećeraReđe - Nes bez mleka sa šećerom.. ili pak nes, mleko und nesquick umesto shećeraDouble dutch mi je omiljeni 'kafasti napitak' kako zovem moke, latte i td. Sve volim da probam... ali sama najčešće spremam tursku i espresso... iskopala staru espresso džezvu epresso-espresso.jpg i mnogo se lepo slažemo :)
jest da je post iz oktobra al nisam vid'la. koju kafu dostupnu na nasem trzistu kupujes za ovaj espreso aparat? ne mora lin da odgovori, moze bilo ko, ko zna :Dinace, pijem espreso iz ovoga na slici, bez secera sa mlekom. tursku bez secera. osetim i zrno secera ako ima i onda mi je bjaks.

Edited by pcelica

kako ovde provirim, tako mi se pije kafa. mada nista ni slicno ovom alphonsovom...stagod da je to :D
LOL. no, priznajem. ne znam dal sam rekao da mi kafa, sem retke turske, stvarno nije nikakav ritual. Pliz dont hejt mi tu mach. :)
Same here. Samo Franck :heart: , ali ne želim reć kakvu. Banovali bi me.
med mi nije pao na pamet, ali kad spomenu Franck.... :wub: . josh neshto za moju to-do listi za sledeci odlazak u ZG

franck kafa se prosranjila

ujutro moram popiti crnu , jaku, veliku, bez secera inace me boli glava a uvece mogu istu taku da popijem i odmah da se okrenem i zaspim :zbunj

Luba je ovde pre par meseci preporucila Koki kafu... pa da se i ja pridruzim reklami. Fenomenalna! Jaka aroma, tamno braon skoro crne boje... ponekad samo u prolazu otvorim teglicu da pomirisem :P Ove fabricki mlevene su bezveze.

U zivotu nisam popila nista sem 2 kila nesa i 4 kila jakobsa. One 2u1 3u1 ne podnosim.