Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Ja sutra uvece krecem od kuce, letovi pocinju u cetvrtak.Od tada pa u narednih 10 dana bice:LHR-BOS-YYZ; YYZ-JFK-LHR; LHR-ZRH-BEG; BEG-ZRH-BHX :)nova iskustva bice BOS i YYZ; American Airlines i American Eagle; Dayrooms [hotel] na ZRH.A ovo podvuceno u nekih 26 sati oko Nove Godine.Javljam kako je sve proslo kad se vratim :)
dobar si kolega. ja sam isto na turneji: ponedeljak:peking - shanghai hongqiao airport pa kolima 2h do grada suzhou i nazad do hotela pri paerodromu pudongutorak: shanghai pudong - hong-kong sreda: iz HK do guanzhou vozom 4h i uvece nazad za peking.trenutno u HK. ovde se narod smrzava na 15 stepeni a meni fino posle pekinskih minusa. aerodromi su novi, veliki i veoma funkcionalni. za let iz pekinga u 7-30 iz kuce izlazim u 5-45 ( i ne zivim kod aerodroma ;) )samo pasoska kontrola u HK je cca pola sata, sve ostalo se prolazi bez zadrzavanja. a kada letim za moskvu muka me uhvati. to je drndanje nevidjeno. obicno se prtljag na seremetjevu ceka, pasoska se ceka, na zelenom koridoru obavezno proveravaju prtljag, i kao slag na tortu moskovske guzvetine na putu do stana. radnim danom 2-4h je potrebno od aerodrom do centraslabo sam slikao aerodrome. imam samo pekinski terminal 3 u 6-20IMG_4962copy_1200.jpgIMG_4963copy_1200.jpg
Posted
Javljam kako je sve proslo kad se vratim :)
aj' pa srecan put i vidimo se u bgd-u.i spavaj, spavaj malo bar u avionu.:)
Posted
i spavaj, spavaj malo bar u avionu.:)
probacu, posto ovu noc provedenu na aerodromu nisam :(iz nekog razloga, zaradio SSSS prilikom cekiranja, pa su mene i rucni prtljag sad na gejtu isprevrtali skroz <_<
Posted
Ja sutra uvece krecem od kuce, letovi pocinju u cetvrtak.Od tada pa u narednih 10 dana bice:LHR-BOS-YYZ; YYZ-JFK-LHR; LHR-ZRH-BEG; BEG-ZRH-BHX :)
Evo me na pola puta, vratio sam se na LHR :) [ali ne i moj prtljag]Nemam bas sjajno misljenje o American Airlines/American Eagle - stigli u Boston pola sata ranije, ali kasnili preko 2 sata za Toronto jer nisu imali pilota za nas avion.Juce kasnili iz Toronta sat i po, onda u Njujorku se ukrcali na vreme, poleteli preko 3 sata kasnije, od kojih preko 2 je provedeno na gejtu.I izgubise prtljag - mada dobra strana toga je sto ne moram ovde da se objasnjavam za ekstra kilazu [razlika izmedju US i EU letova] - samo da stigne u Beograd pre naksutra kad se vracam za UK :lol:Avioni su iznutra onako malo ofucani, IFE im je zastareo, a i na ovom poslednjem letu nocas, osoblje nije bilo bas ljubazno...Oni proslavise NG u zadnjem delu aviona po njujorskom vremenu, ali nista veliko.Eto, toliko, cekirao sam se za ZRH i BEG, idem da klopam nesto pre toga.
Posted (edited)
Evo me na pola puta, vratio sam se na LHR :) [ali ne i moj prtljag]
meni po prvi put nisu koferi ostali u rimu ili milanu. ovaj put, prenocice u frankfurtu. :Ddoduse, dobro je i da nas dvoje nismo ostali da prenocimo tamo. hvala bogu da nije bilo zive duse na aerodromu pa smo uspeli da se za 15 minuta prebacimo iz jednog aviona u drugi.edit:ako nista drugo, bar su odmah znalli i gde su i kada stizu. sto ti je nemac. :D Edited by voja i
Posted
meni po prvi put nisu koferi ostali u rimu ili milanu. ovaj put, prenocice u frankfurtu. :D
isto ovde - stizu tek danas u 5 popodne <_< ako ti isto nemas srece da ce da ih isporuce na kucnu adresu, mozda se vidimo tamo :D
Posted
isto ovde - stizu tek danas u 5 popodne <_< ako ti isto nemas srece da ce da ih isporuce na kucnu adresu, mozda se vidimo tamo :D
Samo gledam ovo tvoje puteševstvije i razmišljam, isplati li se uopšte dolaziti u BGD na tako kratko i pod ovakvim uslovima...Obaška prtljag... Ja bih psovao na sva usta... A evo vidim na avataru, ti se i dalje smeškaš... :rolleyes:
Posted
Samo gledam ovo tvoje puteševstvije i razmišljam, isplati li se uopšte dolaziti u BGD na tako kratko i pod ovakvim uslovima...Obaška prtljag... Ja bih psovao na sva usta... A evo vidim na avataru, ti se i dalje smeškaš... :rolleyes:
isplati se [vidi pod: majcina radost :inn:]psovao bih i ja, ali znam da nema vajde od toga, moze samo da skodi.sto se tice prtljaga, zvao sinoc i carinu, ali nemaju razumevanja - kupicu sad nesto ujutro, pa cu od amerikanaca da trazim kintu nazad :)
Posted
American Airlines/American Eagle
American Airlines: Jutarnji let Toronto - Washington, DC: Flight attendant se preko razglasa (u dosta ofucanom avionu) izvinjava što neće biti nikakvog pića (ni vode) osim kafe i čaja. Razlog: neko provalio preko noći u avion i pokrao sve limenke i flaše. Putnik br. 1: Pa gde ste parkirali avion? Na javnom parkingu?Putnik br. 2 (zabrinuto): Ako su mogli da provale u avion da uzmu nešto, zar nisu mogli nešto drugo i da ostave? :lol:
Posted

Zurich aerodrom - tranzitna zona iz koje se ne moze izaci bez vize :(image012ss8.jpgimage013qp9.jpg

Posted

Dobrodoshli nazad sveCki putnici i svima srecna nova!Sam' da prijavim da je Qantas majka, zeznushe nas na povratku iz Sidneja do Bangkoka i uvalishe nam BA aviJon pa nam slatko naplatishe eGstra prtljaga <_< A aerodrom u Bangkoku je 24/7 ludnica, zao mi sto ne fotkah - dal vishe ljudi il letova majkumu!

Posted

I dalje važi upozorenje, da kad god možete izbegavate italijanske aerodrome, i Alitaliu. Naročito važi za Malpensu i Fiumicino.