Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

Deco, hilfe!

Prvi put letajem nekom voloteom, DBV-BOD

tamo je svaki komad prtljaga za pare.

Platih 10kg checked bagagge.

I dobih ovakav boarding.

Da li to isključuje mogućnost da predam prtljag ili mi samo daje opciju da mogu kofer određenog gabarita da ponesem u kabinu?

• Replies 5.1k
  • Views 372.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

Meni se čini da si ti kupio veliki kabinski prtljag, a ne prtljag koji se čekira i ide u avion (oni obično idu na 23kg limita).

Veliki kabinski vučeš sa sobom u kabinu aviona, a nekad ti ponude da ti ga na gejtu uzmu i strpaju dole u avion, da bi sačuvali mesta u kabini. Nekad ti to ponude i na čekin standu, ali to nije redovno pravilo.

Ako ti je bitno da ide u avion zbog tečnosti koje nosiš, sa ovim postoji dobra šansa da ćeš morati da ih izbaciš iz kofera.

Edited by goofs

@goofs Hvala puno! tako se i meni pokazalo, ali sam prešpartao rezervaciju na sajtu i ispada da mogu da predam 10kg.