Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

Treba da se vracam nazad u Irsku. Oce l' biti blokade aerodroma? Taman sam nasla finu vezu, ali sad bas i ne bih da rizikujem, posebno sto sam sa klincem...

I da li imate neku preporuku za prevoz od Bg-a do aerodroma u Budimpesti?

Ima raznih kombi prevoza. Terra, Axios, Gea... Pokupe te na kucnoj adresi, malo vozaju po Beogradu dok pokupe ostale i istovare na aerodromu.

@Delija67 Je li svejedno koga kontaktiram, svi su ok? Idem sa detetom, pa bih da izbegnem Krstic i sin varijante😊

Sve su to slicne firme. Dori su kombiji, vozaci znaju posao, voze svakodnevno tu relaciju, u kontaktu su sa drugim vozacima, pa znaju da pobegnu na neki manji granicni prelaz ako je guzva na Horgosu. Ja sam poslednjih nekoliko puta isao Terrom. Jedini sitan problem je bio kad smo jednog saputnika trazili po Zemunskom buvljaku, a on cekao u ulici istog imena u drugom kraju grada, ali smo krenuli na vreme pa nije bilo strasno sto smo izgubili malo vremena u polasku.

@Delija67hvala ti puno😊

Lepo je kad se prokrastinacija isplati :)

Trebao da uzmem karte za Španiju. Opcije su mi bile BEG - Valensija i BUD - Alikante.
Iz Beograda leti naš nacionalni avio prevoznik i povratna obična je nešto preko 27 hiljada. 
Iz Budimpešte Wizz, a za iste datume povratna je 28 hiljada. I ja nešto kombinovao da možda idemo iz BEG, pa da se vraćamo na BUD, kad...
Wizz od 2. juna otvara liniju BEG - Alikante. Povratna 17000. Još let u normalno vreme, nije rani jutarnji (jbg sa malim detetom je rani jutarnji problem).

Pa eto, ako neko planira za Španiju. Wizz za Alikante nije loša opcija. 

da li je neko čuo ili možda leteo do istanbula sa ajet?

22 hours ago, bey said:

da li je neko čuo ili možda leteo do istanbula sa ajet?

Leteo sam ja prošle godine za Istanbul AJetom na Sabiha Gokčen aerodrom. Klasična low cost kompanija.. 

Edited by Stanisa

4 hours ago, Stanisa said:

Leteo sam ja prošle godine za Istanbul AJetom na Sabiha Gokčen aerodrom. Klasična low cost kompanija.. 

hvala! :)kupili smo karte za maj, a deluje da niko nije čuo za njih kod nas :)

3 minutes ago, bey said:

a deluje da niko nije čuo za njih kod nas :)

Mozda zbog toga sto su se do prosle godine zvali AnadoluJet?

videla sam to, nije

• 2 weeks later...

Sutra pocinje veliki jednodnevni strajk na aerodromima u Nemackoj -  Frankfurt i Minhen, Keln/Bon, Diseldorf, Dortmund,, Hanover, Bremen, Hamburg, Berlin i Lajpcig-Hale.

Čuo sam da će naš da štrajkuje 14. 3. zbog novog direktora

On 9. 3. 2025. at 22:33, msv said:

Čuo sam da će naš da štrajkuje 14. 3. zbog novog direktora

Sutra neće biti štrajka na aerodromu Nikola Tesla, uprava prihvatila zahteve sindikata.

Vest na nova.rs.