fargo Posted Tuesday at 07:26 Posted Tuesday at 07:26 Treba da se vracam nazad u Irsku. Oce l' biti blokade aerodroma? Taman sam nasla finu vezu, ali sad bas i ne bih da rizikujem, posebno sto sam sa klincem... I da li imate neku preporuku za prevoz od Bg-a do aerodroma u Budimpesti?
Delija67 Posted Tuesday at 10:52 Posted Tuesday at 10:52 Ima raznih kombi prevoza. Terra, Axios, Gea... Pokupe te na kucnoj adresi, malo vozaju po Beogradu dok pokupe ostale i istovare na aerodromu. 2
fargo Posted Tuesday at 11:21 Posted Tuesday at 11:21 @Delija67 Je li svejedno koga kontaktiram, svi su ok? Idem sa detetom, pa bih da izbegnem Krstic i sin varijante😊
Delija67 Posted Tuesday at 11:32 Posted Tuesday at 11:32 Sve su to slicne firme. Dori su kombiji, vozaci znaju posao, voze svakodnevno tu relaciju, u kontaktu su sa drugim vozacima, pa znaju da pobegnu na neki manji granicni prelaz ako je guzva na Horgosu. Ja sam poslednjih nekoliko puta isao Terrom. Jedini sitan problem je bio kad smo jednog saputnika trazili po Zemunskom buvljaku, a on cekao u ulici istog imena u drugom kraju grada, ali smo krenuli na vreme pa nije bilo strasno sto smo izgubili malo vremena u polasku. 1
Recommended Posts