Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)
33 minutes ago, msv said:

Javili novi termin, 2.45 :vesala2:

Uzas blagi :sad:.

Ima znalaca ovde, usao si u novi dan, vidi da li mozes da izboksujes makar onu sobu za odmor 

Edited by Sandradjer
Posted (edited)
1 hour ago, msv said:

Trebalo je da letimo u pola 7 na Kipar sa Wizzom. Pomerili prvo na 22.30 pa na 23.40 :rolleyes:

Avion je stigao iz Pariza.

Nemoj da me plasis, treba da letimo Wizzom za Krit za par dana :sad:

Edited by Shan Jan
  • Tužno 1
Posted

Sreća u nesreći je da su javili na vreme i da nismo zaglavljeni tamo, ali je gubljenje vremena i živaca.

• +1 1
Posted

meni let iz larnake ide ovako:

red voznje 22:35

prva izmena 02:40

druga izmena 03:45

treca izmena 00:20

sedim, cirkam skupo, toplo i bezukusno pivo i cekam dalji razvoj dogadjaja

• Tužno 3
Posted
1 hour ago, ultra plasticni said:

meni let iz larnake ide ovako:

red voznje 22:35

prva izmena 02:40

druga izmena 03:45

treca izmena 00:20

sedim, cirkam skupo, toplo i bezukusno pivo i cekam dalji razvoj dogadjaja

to je lako - dalje ides u WC 

• Haha 1
Posted

Na kraju smo poleteli oko 4, teramo dalje...

• +1 1
Posted

Brzo se zavoravi to cimanje :). Napisi koju o destinaciji 

Posted

Sad kad sam leteo za Beč pre dve nedelje pun A320 bio, AirSebia. Dan pre im se pokvario neki nesretni ATR pa su prebacili putnike za sledeći dan i dovukli veći avion :) Let u 7.45, stigao tek u pola 7 na aerodrom... srećom nigde nikog na pasoškoj kontroli. Tačno sam očekivao gužvetinu 

Posted
On 4. 7. 2023. at 15:54, napadaj said:

Nemam pojma, kolega je podneo zahteve za sve nas, pa nisam ni čitao na koje propise se pozvao. Dvojica su već dobila po oko 70.000 dinara, čini mi se, ali nekoliko nas i dalje čeka.

Edit: Našao kako je formulisao.

Stiglo upravo:

Zahvaljujemo se na strpljenju tokom obrade odštenog zahteva (****/2023) vezanog za Vaše putovanje.  Na osnovu temeljnog uvida u Vaš predmet, naša služba za reklamacije odobrila je odštetu u iznosu od 70395 RSD. 

Navedeni iznos će biti uplaćen na račun koji ste naveli u roku od 7 radnih dana.  Iskreno se izvinjavamo zbog neprijatnosti koje ste imali tokom putovanja kompanijom Air Serbia i nadamo se da ćete ponovo leteti sa nama. 

S poštovanjem, Air Serbia Claims Team

• +1 7
Posted
1 hour ago, napadaj said:

Stiglo upravo:

Zahvaljujemo se na strpljenju tokom obrade odštenog zahteva (****/2023) vezanog za Vaše putovanje.  Na osnovu temeljnog uvida u Vaš predmet, naša služba za reklamacije odobrila je odštetu u iznosu od 70395 RSD. 

Navedeni iznos će biti uplaćen na račun koji ste naveli u roku od 7 radnih dana.  Iskreno se izvinjavamo zbog neprijatnosti koje ste imali tokom putovanja kompanijom Air Serbia i nadamo se da ćete ponovo leteti sa nama. 

S poštovanjem, Air Serbia Claims Team

A na osnovu cega si dobio odstetu? Da ne jurim po postovima 😃

Posted

Citirao sam u prošlom postu post koji se bavi time. :D

Kasnio nam let preko četiri sata (nisam sad siguran da li je potrebno kašnjenje od 3 ili 4 sata), čekali smo još sedam i po sati. Podneli zahteve sa sadržajem koji sam takođe okačio i posle 4-5 meseci dobili ova obaveštenja, a neki već i novac. Obično sledećeg dana od obaveštenje isplate.

• +1 1
Posted

Meni je carter iz Bodruma kasnio prosle godine preko 8h. Dali su nam sendvic, vodu i neki bedni vaucer... Od odstetE nije bilo nista, jer "bila oluja u BG", a ustvari cekali drugu  posadu.

• Tužno 1
Posted

Jel radi ovo za Wizz Air? Drug juce isao u Kopenhagen i let kasnio preko 4 sata.

Posted
7 hours ago, Delija67 said:

Jel radi ovo za Wizz Air? Drug juce isao u Kopenhagen i let kasnio preko 4 sata.

Sta je bio razlog?

Posted

Ne znam. Pretpostavljam Wizz Airov javasluk jer je juce dosta njihovih letova nenormalno kasnilo. Nije bilo vremenskih neprilika. Moguce da je i aerodrom doprineo, ali su kasnjenja Air Srbije u proseku bila znacajno manja, a ostalih kompanija simbolicna.