Vasilij Zajcev Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=E9opVZHK4xU
jms_uk Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 (edited) ... duplo Edited April 23, 2010 by jms_uk
jms_uk Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 iz Minhena 50%Vise me ovaj interesuje jer imam nekoliko tih intra-evropskih sledeceg vikenda :)thx
расејан Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [коmedia] [/коmedia]На ушћу којих то река? :).Поздрав са ушћа Џемса, Потомака и Елизабетине.
jms_uk Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 inace, i AN je pickin dim u poredjenju sa MI8; ja sam iz njega pucao na ciljeve na zemlji, sa antifon cepicima od zolje u usima, i ladno ne cujes pusku koju drzis u rukama od propelera gore... tri dana sam "vibrirao" dok spavam. ovi likovi sto su leteli na toj DC eskadrili su svi bili gluvi ko topovievo ti par za podsecanje :)
Vasilij Zajcev Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 bezi, imam tikove... to je verovatno najgora mikroklima ciji sam deo bio u zivotu - neverovatna buka, toplota od rotora, smrad goriva koji stipa za oci, a koji je pomesan sa svim onim sto ti se raskravi sa cokula kad u njega utrcis sa nekog pasnjaka za stoku... nema cula koje te ne boli!+nasi vrli ratni piloti koji uzivaju da te (vezani) "promesaju" malo, da vidis "kako je njima". inace, na ulasku ti kazu da peglas u slem u slucaju nuzde, posto "nikad ne moze dobro da se ocisti"
MayDay Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 jms, dear, ne znam da li si poleceo za begish, ali kazi mi nesto sto ces ti bolje znati nego kad ja krenem da kalkulisem pomocu interneta..jesi doleteo/poleteo nekad sa/na paris beauvais?koliko je komplikovano i koliko vremena treba iz parija da se doculja do tamo? :D
jms_uk Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 jms, dear, ne znam da li si poleceo za begish, ali kazi mi nesto sto ces ti bolje znati nego kad ja krenem da kalkulisem pomocu interneta..jesi doleteo/poleteo nekad sa/na paris beauvais?koliko je komplikovano i koliko vremena treba iz parija da se doculja do tamo? :DNisam jos krenuo...Nisam nikad [ja uvek na/sa CDG], ali kratko raspitivanje kaze da je najjednostavniji direktni satl bus do Porte Maillot. Ima i neka varijanta sa javnim prevozom, ali tu mora da se preseda.
MayDay Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 hm, pocela sam da mrzim letenje zbog tog transfera do aerodroma, zivota mi (i od modrica po nogama od kofera). planiram neku spaniju uskoro pa sam snimila bas jeftine karte ali sa tog budjavca od aerodroma...sad cu jos da razmotrim..a ti have a nice flight! :)
Tresko Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Sledeće nedelje idem: TRS-FCO-MAD-FCO-TRS. Jebeno što moram da čekićam 2 sata na FCO. Kad iz ove pustoši nema direktnih letova, osim onih par.
Recommended Posts