jms_uk Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 inace, sanjao sam nocas tvoj post u kome me obavestavas da je LH objavila da Miles and More kartice imaju prednost u rebukingu ........ Sjajno!Pa i imaju, ali samo one srebrne, zlatne i crne imaju malo vise prednosti.
x500 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 rekoh ti ja, mene ubacilo bez problema...sa liste cekanja na rezervaciju za par sati letenja... niko nece u te prveinace, sanjao sam nocas tvoj post u kome me obavestavas da je LH objavila da Miles and More kartice imaju prednost u rebukingu More, hoce, hoce.Nocas je sleteo prvi LH na ALA, ali je navodno sve bukirano.Na drugoj strani, moj let je sutra (po lokalnom vremenu) i imao jos 30 slobodnih mesta za sedenje (barem prema online bukiranju). Pozdrav,X500
jms_uk Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Adonis kaze moze :D All UK airports can reopen from 2200 BST on Tuesday, the Transport Secretary Lord Adonis has said.
Аврам Гојић Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Lord Adonis?sta je ovo, Ministarstvo za saobracaj Dungeon and Dragonsa
MayDay Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 @mau:hm, ne bih ja letela u nicu zato sto cu da izgubim vreme. onda mi je bolje da sedim kod roditelja i da jedem cvarke (da, zajcev, zlatiborac duvan cvarke) i da sljakam odavde. zovem sutra ujutro air france da pitam kakvo je stanje pa cu da prebacim za subotu ako nista.ali bih volela da poletim u cetvrtak.
Vasilij Zajcev Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Adonis kaze moze :DAdonis je u jednom trenutku imao 25 BA masina u vazduhu, no matter sta kaze...opsta pobuna posadaza to sam cuo od britanskog glavonje ovde pre nego sam video tvoj post. javili mu od kuce da su dobili info da su posade poletele u znak protesta i da ce da se vracaju kuci pa sve i da im prete RAFom. ko zna koji naklon za fly boys!
MayDay Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 evo sad rekli na dnevniku da polecu avioni iz begisha za pariz, amsterdam, cirih, itd...sad samo da vidim da li ce ovi iz AF da uzvrate svojim avionom odande!
jms_uk Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 (edited) evo sad rekli na dnevniku da polecu avioni iz begisha za pariz, amsterdam, cirih, itd...sad samo da vidim da li ce ovi iz AF da uzvrate svojim avionom odande!Najnoviji apdejt: April 21 flight schedule update Air France plans on operating:- all its long-haul flights- all its medium-haul flights, except for flights to destinations in Northern and NorthEastern Europe where the national airspace remains closed to traffic- all its flights between Paris and Corsica- over half of its other domestic flightsFor long-haul arrivals, transfers to connecting flights will be enabled, except for connections to flights to destinations in Northern and NorthEastern EuropeRegarding operations for April 20th, Air France operated- 95 % of its long-haul flights- 25 % of its medium-haul flights Edited April 20, 2010 by jms_uk
Vasilij Zajcev Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 hihihi, nece tebi noge biti problem, nego nosivost busa!up yours(cvarak)!
jms_uk Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 sad samo da vidim da li ce ovi iz AF da uzvrate svojim avionom odande!Za sada najavljuju za sutra i AF i JU codeshare:
MayDay Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 joj vrh!!!jebote zajceve, ne mogu da verujem da cu morati da te gledam!! moram biti sedirana ili zgudrana.
jms_uk Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 @VZ: evo i tebi update OPERATIONAL* Latest weather developments prevent further expansion of flight schedule 20APR, therefore:* Planned operation 20APR basically same as 19APR: All intercontinental routes and a very limited number of domestic/continental routes.* Interkont-interkont pax and bags will be checked to final destination* Interkont-kont pax and bags will be checked only to hub* Interkont-kont pax requiring visa for stay in Germany MUST HAVE ONE or will not be boarded as shorthaul schedule still could change enroute* Pax with confirmed bookings have first boarding priority, followed by waitlisted pax according to date of their canceled flight (transit waitlisted pax may be prioritized over local waitlisted pax); HON/SEN status etc helps as always* Ops list posted on LH.com will be continuously updated
Vasilij Zajcev Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 jebote zajceve, ne mogu da verujem da cu morati da te gledam!! moram biti sedirana ili zgudrana. sed...sedr...zgu...zgru...ma jebacu te, bre!! ja cu.. jebacu te lose ja samo da te uhvatim!bem ti ovo buduce-proslo vremeDzejmse, brate, prevedi ovo molim te. ja sam na interkontinentalnom letu, to ide, zar ne? nije problem da spavam na minhenskom aerodromu, samo da se dokopam kontinenta i nemoj vise crvenim slovima, pliz, samo se strecam
jms_uk Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Dzejmse, brate, prevedi ovo molim te. ja sam na interkontinentalnom letu, to ide, zar ne? nije problem da spavam na minhenskom aerodromu, samo da se dokopam kontinenta i nemoj vise crvenim slovima, pliz, samo se strecam Sorry za crveno.Ti si [valjda] na LAX-MUC-BEG, sto te cini interkont - kont, tako da ces moci samo da se cekiras do Minhena. A i ok si za ovo drugo jer ti ne treba Senegen viza. * Interkont-kont pax and bags will be checked only to hub* Interkont-kont pax requiring visa for stay in Germany MUST HAVE ONE or will not be boarded as shorthaul schedule still could change enroute
Vasilij Zajcev Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 hvala, u principu ja cujem da neke ljude na Laxu ubacuju umesto tih sto nemaju vize, samo da se ne leti prazno, ali me pravo da ti kayem mrzi da se laktam sa nekim Arapima sada... psihicki sam se pripremio za cetvrtak vece, vec platio hotel, isplanirao neke shopinge i akcije; mrzi me da dzudzim na Laxu vrebajuci poziv na razglasu...a i u Bg mi devojka odputovala iz Srbije, sve i da upadnem recimo sutra, bio bih s onim tek prohodanim duracell-antihristom jetlagiran, ne zuri mi se
Recommended Posts