Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 363.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

Ti si dao link iz teksta gore, zao mi sto ne mogu da postavim ceo clanak na temu iz BCA, digitalna kopija casopisa, zasticena, ne moze copy/paste.  :(

volela bih vise da znam o tome, pogotovu kako spreciti ili umaniiti jetleg, jer meni je pravo mucenje sto nemam kontrolu nad svojim zivotom prvih nedelju dve od dolaska/povratka

BCA_201709_PRINT_Page_1.jpgBCA_201709_PRINT_Page_2.jpg

BCA_201709_PRINT_Page_3.jpg

BCA_201709_PRINT_Page_5.jpg

... video sad gore... 

Edited by jms_uk

Pise gore, septembar 2017.  :)

da li je moguce da Air Srbadija ne da da se izabere sediste tokom web check in-a?

neko ce nastradati ako ne dobijem aisle seat.

Neki od koraka je izbor sedista, meni uvek ponudi cak i kada vec imam kupljeno mesto. Logicno je da ti to ponude posto sada ubiru pare i na tome; mozda je neki glitch tokom tvog cekiranja pa probaj posle ponovo?

Edited by I*m with the pilots

da li je moguce da Air Srbadija ne da da se izabere sediste tokom web check in-a?

neko ce nastradati ako ne dobijem aisle seat.

Cak ni uz opciju da platis?

Mozda je prebukiran let, i nema vise sedista?

Cekaj, a ne bira se tokom kupovine karte? ja to odma odradim i ko me jebe.

samo luzeri idu air srbijom...ima da ga cekira kod klozetke solje ;)

pored Alitalije imam izbor Airberlin preko Berlina, Austrian preko Klagenfurta ili LH preko Ziriha. biraj

LH ...bez razmisljanja

imas 300$ u zajam, vracam do s. Nikodima [emoji16]

pored Alitalije imam izbor Airberlin preko Berlina, Austrian preko Klagenfurta ili LH preko Ziriha. biraj

Ja bih AB preskocio, osim ako nije let u narednim danima...

Kako LH preko Ciriha, zar nije LX?