jms_uk Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 I link za ceo clanak http://aip.scitation.org/doi/10.1063/1.4954275
namenski Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Ti si dao link iz teksta gore, zao mi sto ne mogu da postavim ceo clanak na temu iz BCA, digitalna kopija casopisa, zasticena, ne moze copy/paste. :(
mustang Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 volela bih vise da znam o tome, pogotovu kako spreciti ili umaniiti jetleg, jer meni je pravo mucenje sto nemam kontrolu nad svojim zivotom prvih nedelju dve od dolaska/povratka
jms_uk Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) ... video sad gore... Edited September 5, 2017 by jms_uk
3opge Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 da li je moguce da Air Srbadija ne da da se izabere sediste tokom web check in-a? neko ce nastradati ako ne dobijem aisle seat.
I*m with the pilots Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 (edited) Neki od koraka je izbor sedista, meni uvek ponudi cak i kada vec imam kupljeno mesto. Logicno je da ti to ponude posto sada ubiru pare i na tome; mozda je neki glitch tokom tvog cekiranja pa probaj posle ponovo? Edited September 8, 2017 by I*m with the pilots
jms_uk Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 da li je moguce da Air Srbadija ne da da se izabere sediste tokom web check in-a? neko ce nastradati ako ne dobijem aisle seat. Cak ni uz opciju da platis? Mozda je prebukiran let, i nema vise sedista?
mlatko Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Cekaj, a ne bira se tokom kupovine karte? ja to odma odradim i ko me jebe.
mustang Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 samo luzeri idu air srbijom...ima da ga cekira kod klozetke solje ;)
mlatko Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 pored Alitalije imam izbor Airberlin preko Berlina, Austrian preko Klagenfurta ili LH preko Ziriha. biraj
mlatko Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 imas 300$ u zajam, vracam do s. Nikodima [emoji16]
jms_uk Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 pored Alitalije imam izbor Airberlin preko Berlina, Austrian preko Klagenfurta ili LH preko Ziriha. biraj Ja bih AB preskocio, osim ako nije let u narednim danima... Kako LH preko Ciriha, zar nije LX?
Recommended Posts