Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

pilots meni se desilo par puta da sam imala nizu cenu direktno sa lufthanze nego preko ostalih

hopper je dobra aplikacija (samo sa telefona) za kupovinu...sve primaju

bojkotujem air serbia.

Edited by mustang
Posted (edited)

Air Serbia! Bilo makar ovog proleca, prvi put sam mislila da nesto nije u redu sa karticom pa sam uzela drugu, onda kada sam letos htela da kupim, nazovem na kraju call-centar i tu su mi objasnili da ako mi je kartica srpska a kupujem dok sam u Nemackoj, da to ne ide. Meni se cini da to nije bilo oduvek tako, ali nisam sigurna, tek sam od skora pocela da kupujem preko sajta direktno

Meni su odbili maestro karticu. Posle probao sa mastercardom i to odbili. Nazvao da pitam o cemu se radi momak iz servis centra rece aaaa pa ne moze sa debitnom karticom. Otisao na edreams i kupio jeftinije za 10ak evra

A to za srpsku karticu je jos veci idiotluk.

Edited by maheem
Posted

Ne uzimam ozbiljno nikog ko stavlja biznis klasu [tamo na 0:55] 2-2-2 i propusta priliku za all-aisle-access.

Ma to je za one sto bi da se ogrebu obuku u putovanju avionom, da imas gde da ih smestis, a da ne smetaju  :)

Posted

To sto odbijaju placanje iz inostranstva sa srpskom karticom je iz bezbjednosnih razloga.

Desava se nekad i da neke strane banke ne dozvoljavaju placanje njihovom karticom na AS sajtu jer u tom trenutku ocjene da je nesiguran.

Posted (edited)

pilots meni se desilo par puta da sam imala nizu cenu direktno sa lufthanze nego preko ostalih

To je super ako je tako, mada za lokalo po EU stvarno nisam imala nista takvo do sad te zato uvek gledam prvo druge sajtove. Odgovor je onda da je najbolje pogledati uvek i zvanicni i drugi sajt pa uporediti :)

Edited by I*m with the pilots
Posted (edited)

AirSerbia sajt je užasan!

Pre par nedelja poznanici u Nemačkoj sve "prošlo" došla na let kad ono cvrc!

-Mi vas ne vidimo na spisku, jedino što možemo da vam ponudimo da letite sutra-prekosutra...

Al onda je palo "jedan poziv menja sve..." i tako...

Drugi ortak jedva uspeo za Tivat da kupi na sajtu kartu, beskonačni loop vraćanje na odabir ovo-ono ....

....shit has hit the fan...

Edited by Frank Pembleton
Posted

bas nemam srece sa air china. pre par nedelja kvar nad granicom kine i mogolije, a danas bird attack aviona koji cekam u hohhotu za sangaj. avion se vratio, a ja zaglavljen na aerodromu ima da camim jedno pet sati dok posalju novi

Posted (edited)

:lolol:

pomeri se :D

Edited by mustang
Posted

:lolol:

pomeri se :D

Verovatno ce i oni za njim...

Posted

hrkacka banda™ napada sa ledja i nenadano

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted