mustang Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) pilots meni se desilo par puta da sam imala nizu cenu direktno sa lufthanze nego preko ostalih hopper je dobra aplikacija (samo sa telefona) za kupovinu...sve primaju bojkotujem air serbia. Edited August 24, 2017 by mustang
maheem Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) Air Serbia! Bilo makar ovog proleca, prvi put sam mislila da nesto nije u redu sa karticom pa sam uzela drugu, onda kada sam letos htela da kupim, nazovem na kraju call-centar i tu su mi objasnili da ako mi je kartica srpska a kupujem dok sam u Nemackoj, da to ne ide. Meni se cini da to nije bilo oduvek tako, ali nisam sigurna, tek sam od skora pocela da kupujem preko sajta direktnoMeni su odbili maestro karticu. Posle probao sa mastercardom i to odbili. Nazvao da pitam o cemu se radi momak iz servis centra rece aaaa pa ne moze sa debitnom karticom. Otisao na edreams i kupio jeftinije za 10ak evraA to za srpsku karticu je jos veci idiotluk. Edited August 24, 2017 by maheem
namenski Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ne uzimam ozbiljno nikog ko stavlja biznis klasu [tamo na 0:55] 2-2-2 i propusta priliku za all-aisle-access. Ma to je za one sto bi da se ogrebu obuku u putovanju avionom, da imas gde da ih smestis, a da ne smetaju :)
Paul Gompitz Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 To sto odbijaju placanje iz inostranstva sa srpskom karticom je iz bezbjednosnih razloga. Desava se nekad i da neke strane banke ne dozvoljavaju placanje njihovom karticom na AS sajtu jer u tom trenutku ocjene da je nesiguran.
I*m with the pilots Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) pilots meni se desilo par puta da sam imala nizu cenu direktno sa lufthanze nego preko ostalih To je super ako je tako, mada za lokalo po EU stvarno nisam imala nista takvo do sad te zato uvek gledam prvo druge sajtove. Odgovor je onda da je najbolje pogledati uvek i zvanicni i drugi sajt pa uporediti :) Edited August 25, 2017 by I*m with the pilots
Frank Pembleton Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) AirSerbia sajt je užasan! Pre par nedelja poznanici u Nemačkoj sve "prošlo" došla na let kad ono cvrc! -Mi vas ne vidimo na spisku, jedino što možemo da vam ponudimo da letite sutra-prekosutra... Al onda je palo "jedan poziv menja sve..." i tako... Drugi ortak jedva uspeo za Tivat da kupi na sajtu kartu, beskonačni loop vraćanje na odabir ovo-ono .... ....shit has hit the fan... Edited August 25, 2017 by Frank Pembleton
banecare1 Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 bas nemam srece sa air china. pre par nedelja kvar nad granicom kine i mogolije, a danas bird attack aviona koji cekam u hohhotu za sangaj. avion se vratio, a ja zaglavljen na aerodromu ima da camim jedno pet sati dok posalju novi
banecare1 Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 jbt. prazan aerodrom, a ova dvojica se parkirase pored mene i stereo seku drva http://youtu.be/0KhIDGZjGE0
mustang Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) pomeri se :D Edited August 26, 2017 by mustang
mlatko Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 hrkacka banda napada sa ledja i nenadano Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
banecare1 Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 zaboravio sam da okacim biser iz WC-a. ima ova poruka na vise lokacija po kini za one sa manjim monitorom ili vecom dioptrijom:
Recommended Posts