Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

Sta je ovom Srdji Popovicu? Znaci, po njemu, treba da glasamo svi za Tomu da bi nam bilo bolje u buducnosti? Kakav oksimoron.

Posted (edited)
:rolleyes:
Врти, врти. Некима још није исхлапила меморија, па се сећају како се у "Пашчанику" бесомучно олајавао Ђинђић, а некима су испарења разређивача, којим се Цеце већ годинама последично сапирају због кривице коју никако да скину с грбаче, помутила фокус. Хоће то тако од хлапљивих отапала. Edited by Hella
Posted

A pa nemoj samo Cece. To je tada bilo moderno (ko danas glasati za tadića u drugom). Pa B92. Pa Milica Kosanić i njen čuveni intervju sa Zoranom. Pa Mlađan Dinkić koji će sada da se utopi u DS. Pa Corax. Pa svaka retardirana budala koja je skupila dovoljno ćelija da se uloguje na forum B92. Svi ubeđeni da su se 6. oktobra probudili u švajcarskoj. Svako je imao da doda koju o tome kako je tadašnja vlada bila "loša, prljava i zla". Moda.

Posted

Zanimljivo pričao sada Marko MIlanovic. Imam par pitanja za pravnike ovde vezano za njegov nastup, kasnije....

Posted
jebote, sto je dosadan ovaj colovic.
Meni je on jedan od zanimljivijih likova koji gostuju u pescaniku. Nisam danas slusao, pa se ogradjujem.
Posted
Meni je on jedan od zanimljivijih likova koji gostuju u pescaniku. Nisam danas slusao, pa se ogradjujem.
meni nije jasno kako ima zivce da chita te splachine, a da bi se kritichki osvrtao. mislim :ph34r:jovan bajford sjajan kao i uvek. a tema dostojna srpskog zmurenja. nismo mi <_<
Posted

a sta je colovic iscitavao ovog puta? bubo, to ti je fascinacija trashom

Posted
neko kaporovo bulaznjenje o prehrambenom prosvetljenju, postu i manastirskoj hrani, sa povremenim ispadima o mladim devojkama iz strahinjica bana :lolol:
Posted
merio nijanse kaporove pljuvacke.
bio kapor. ali, koga briga sta je kapor (ili bilo ko iz coloviceve galerije likova) ikada rekao u zivotu. sta je sledece - analiza radova isidore bjelice, pajkica, simonide stankovic ili ivane zigon. besmisleno gubljenje vremena, mada ne sumnjam da ih je svakoga po naosob moguce debelo nakititi. ipak mi nije jasno u cemu je poenta osvrtati se i posvecivati paznju svakom kretenu u ovoj zemlji.
Posted

nacelno, to sto si rekao stoji. ali... ima onih kojima je to posao - drustveni fenomeni sa socioloskog aspekta. taj pristup je mozda malo izasao iz mode, ali bozemoj - hocu reci, ti 'fenomeni' dobijaju kroz njegov rad taj status, ali oni to jesu i bez njegovog rada - zaokupljaju paznju i drugih ljudi.a ovako, kad se pogleda iz daljine - ko i svaka druga kolumna.

Posted

st. mauricov post u kome se spekulisalo identitetom je obrisan, on je dobio warn i suspenziju. o konacnoj duzini suspenzije bice odluceno uskoro.

Posted

Sto nam se Atreid nije obratio tim povodom? Nisam znao da na ovom pdf- u imamo skrivenog moderatora. :huh:

Posted
nacelno, to sto si rekao stoji. ali... ima onih kojima je to posao - drustveni fenomeni sa socioloskog aspekta. taj pristup je mozda malo izasao iz mode, ali bozemoj - hocu reci, ti 'fenomeni' dobijaju kroz njegov rad taj status, ali oni to jesu i bez njegovog rada - zaokupljaju paznju i drugih ljudi.a ovako, kad se pogleda iz daljine - ko i svaka druga kolumna.
pa to. a i nije loshe da neko imenuje splachine kao takve, klasifikacije radi...
Posted
Sto nam se Atreid nije obratio tim povodom? Nisam znao da na ovom pdf- u imamo skrivenog moderatora. :huh:
Zato sto - pretpostavaljam, po iskustvu iz prethodnih situacija - nije obavesten ili postoje vaznije stvari u drzavi, gori Hilandar, Toma jurisa na Beli dvor itd.