Gonzo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nemas. Imas prava da to radis sa onima koji budu glasali za Nikolica.Vi koji ne glasate sa željom da bude gore da bi posle mogli da likujete, ste gori i od ovih koji otvoreno podržavaju Grobara.Stoga, imam itekako pravo, i sa zadovoljstvom ću vam se najebavati majke.
melankolic Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Vi koji ne glasate sa željom da bude gore da bi posle mogli da likujete, ste gori i od ovih koji otvoreno podržavaju Grobara.Stoga, imam itekako pravo, i sa zadovoljstvom ću vam se najebavati majke.Pusti ti njega. Ektremista, odmah sam znao.Nego, kad ce preCednik na Kosovo? Nema pobede ako ne ode na Kosovo pred izbore.
Gonzo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pusti ti njega. Ektremista, odmah sam znao.Nego, kad ce preCednik na Kosovo? Nema pobede ako ne ode na Kosovo pred izbore.ekstremista ne. napaljeni retard da. ako tebe motiviše miting na kosovu, mogu samo da držim palčeve da će tadić učiniti i taj poslednji gest kako bi dobio tvoj brilijantni glas <_<
melankolic Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ekstremista ne. napaljeni retard da. ako tebe motiviše miting na kosovu, mogu samo da držim palčeve da će tadić učiniti i taj poslednji gest kako bi dobio tvoj brilijantni glas <_<Od mene glas moze da dobije samo ako preseli izborni stab u Gracanicu.
Gonzo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Od mene glas moze da dobije samo ako preseli izborni stab u Gracanicu.pa jes, zato biraš 1 tomu, kad on osvoji kosovo ponovo, ići ćeš na izlete u drenicu.
melankolic Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 pa jes, zato biraš 1 tomu, kad on osvoji kosovo ponovo, ići ćeš na izlete u drenicu.Jes', vala, bas sam se usedeo ovih meseci.
Mp40 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja ako ne budem glasao (vidis, smeksavam...) bice to zato sto Tadic nece da radi/prica ono sto bi ja zeleo i sto je moja ideja politike i sto previse lici na oponenta. Ja zelim da Nikolic ne pobedi. Naravno.Za koga si ti glasao kad je bilo izmedju Seselja i Milutinovica, leba ti???
Gonzo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja ako ne budem glasao (vidis, smeksavam...) bice to zato sto Tadic nece da radi/prica ono sto bi ja zeleo i sto je moja ideja politike i sto previse lici na oponenta. Ja zelim da Nikolic ne pobedi. Naravno.liči ali ipak ne toliko, zar ne? ako želiš da ne pobedi uradi jedino što možeš glasaj za ovog drugog. inače oduzimaš sebi svako pravo da sutra kenjaš sa viskomoralne pozicije.
Mp40 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A kad pobedi Tadic pa nastavi da radi to sto radi a ja mu to omogucio... Tkako onda da kenjam?
melankolic Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A kad pobedi Tadic pa nastavi da radi to sto radi a ja mu to omogucio... Tkako onda da kenjam?Samo da cekas do narednih izbora kad ce sabornost dostici astronomsku cenu
Eraserhead Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 (edited) Maistore, pazi, ja u neku ruku razumem i MP40 i Melankolica. Jebi ga ako je Toma bio Tadiću dobar za ustav što je sada tako strašno da bude predsednik. Toma je od prilike do prilike čas ustavotvorac čas đavo i ljudima je toga preko glave. Opet tadić nije pokušao da ih privuče nekim drugim stvarima jer je procenio da je MPa, Melankolica mene i tebe manje nego DSSovaca a ja i ti ćemo glasati i bez da nam se obrati. Znači već ima 50%. Opet upravo se zato ne slažem sa njima jer ću izabrati manje zlo. Možda sam zbog toga ovakav ili onakav ali se rukovodim najsebičnijim motivima. Ipak sada njih nešto posebno pljuvati zbog toga je besmisleno. Edited January 27, 2008 by Eraserhead
kgmr Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 pa onda se pozoves na to da kao njegov glasac na poslednjim izborima ocekujes to i to, osim sto to ocekujes kao gradjanin ciji je on predsednik
Gonzo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A kad pobedi Tadic pa nastavi da radi to sto radi a ja mu to omogucio... Tkako onda da kenjam?iz sve snage po njemu, jer te za to legitimiše tvoj glas koji si mu dao. u svakoj drugoj varijanti si seronja i demagog.
Mp40 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 niko mi nije odgovorio za koga ste glasali kad su bili Seselj i Milutinovic?Meni je ovo sad skoro isto. Imam Kostunicinog eksponenta kao sto je to bio Milutinovic Milosevicu i imam tradicionalno strasilo kao alternativu. Lika koji sluzi da kaze da uvek moze gore a Tadic je tu da kaze da ne moze bolje. Tada nisam glasao, naravno... a i da sam hteo vratili bi me nazad jer maloletni ne mogu da glasaju...Moji tada nisu glasali. Naravno.
melankolic Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja tada nisam ni glasao jer mi je bilo svejedno. Tada je Sloba bio neprikosnoven.Danas je utoliko drugacije jer je ulog veci- evropske integracije.
Recommended Posts