Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

iii opet, sad umesto svog teksta piše ako vam je dobro uzmite slatko od jagoda :isuse:

Posted

"Maintenance Mode".

Znači da sređuju sajt.

Posted

iii opet, sad umesto svog teksta piše ako vam je dobro uzmite slatko od jagoda :isuse:

Koliko ja  vidim radi sad....

Posted

ajd, super, pootvaraću sve tekstove koje sam htela da pročitam pre nego što ga ponovo sruše

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

"Na kraju, ali ne i najmanje važno, ljudska prava, u koja svakako spada pravo na (minimalnu) socijalnu zaštitu, mogu zakonom biti ograničena ako ograničenje dopušta ustav i bez zadiranja u suštinu zajemčenog prava. Svi ovi ustavni principi su u slučaju „zaradi socijalnu pomoć” prekršena – ograničenje je uvedeno podzakonskim aktom koji direktno zadire u suštinu garantovanog prava."

Sofija Mandić - Rad Oslobadja

• 2 weeks later...
Posted

Potaknut emisijom koja je okačena na dva topika na Politici, juče odgledah još tri video izdanja Peščanika. Jedno na temu prajda (Miloš Vasić, Vesna Rakić Vodinelić i Dejan Ilić), drugo na temu Putinove posete (Dubravka Stojanović i Srđan Milošević) i treće na temu tzv ekonomskih mera tzv Vlade Srbije (Mijat Lakićević, Dimitrije Boarov i Miša Brkić).

Redosled kvaliteta ovih izdanja odgovara redosledu kojim sam ih nabrojao (u principu su se najbolje pokazali Dubravka Stojanović i Dejan Ilić), s tim da je ova treća emisija u kojoj su gostovali tzv novinari bila jednosatni spektakl trabunjanja u prazno uz pojedine momente zadivljujućeg idiotizma.

• 4 weeks later...
Posted

Zarko Korac dosta zanimljiv na Pescaniku.

Posted

Zarko Korac dosta zanimljiv na Pescaniku.

fala bogu da je i on negde i nekome zanimljiv...

Posted

Sto Peščanik u svojim tekstovima napada Zorana M.? Covek iznosi svoje argumente o fizickom kaznjavanju, a ovi ga napadose u tekstovima kao da on licno zlostavlja decu.

Valjda covek ima pravo na svoje misljenje i kritíku zakonskih resenja, valjda je to jedan od temelja demokratskog drustva?

Izgleda da nije za Pescanik i njihove donatore, gde si ok samo ako si na njihovoj talasnoj dužini. Tipicno liberalno proseravanje protiv nazovi zatucanosti, a upravo su oni ti koji su zatucani u svojim totalitarnim pogledom na svet.

Smradovi!

Posted

Ja kontam da je to zato sto oce duniste tradicionalnu porodicu.

Cim ne budes mogo da isamaras dete , zato sto je glasno u supermarketu,  moja tradicionalna porodica ima se raspadne , roditelji ce mi se razvedu, brat se otudji , prezimena necu moci se setim..

A ova monogamna zajednica mi i ovako nije tradicionalna jer nismo obukli smesna odela, naranili trista ljudi prasetinom i potpisali papir u opstini (za to su pederi naravno krivi! ).

:frust: s ti decko debil? "liberalna zatucanost " :frust: jooj :frust: