Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Bio miran duze vreme i cim je drug izasao iz price s kolima i isplatio mi moj deo (do tad sam zakljucao pare kod njega), poklekao sam i demoni me obuzeli. Imao prvo 3500 plusa ali kad upadnes u trans ne igras za zaradu nego kao adrenalin ludilo, singlovi 500 i 1000e, haos. I naravno da ti ovaj od gore ne da nista kad se zaneses, da sam igrao da ce uvece pasti mrak ostao bi dan nekim cudom...

Nema veze, svaka skola se placa. Zato cu sad na kumsu duzmem silne pare na Astrici, ovde kuka a u inboks me vec startovao da trgujemo.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

kad povuces crtu, kolko si na kraju dobar ili los?

pitam za druga

Posted
51 minutes ago, ToniAdams said:

pitam za druga

Od kola ili kladze ?

Posted

Jel to znači da 11 godina star Puntiša na plin opet vredi 3k?

@ poskupljenje carine i svega za njom

Posted

Jeftinija kola mogu da se uvezu za manje razlike u carini, tipa 250, 300e, ova srednja su otisla 400, 500, 600, znaci golf klasa... a ova par godina stara totalno neisplativa za trgovinu, to samo za krajnjeg kupca koji gleda kvalitet i hoce da plati. Rodjaka iz Ciriha hoce sa prevede svoj Bmw x3 2016. u Srbiju, skoro 4000e carina, mislim da jenl odustala, a i kums me pita za neku Tojotu hibrida benzinca 2017. (covek je zesci tajkun, cisto da se zna) i cena je 3300e kod jednog speditera a kod drugog jos skuplje.

pitam za druga

Do 2019. je bilo dobro, u zadnje dve godine ~22 soma ojra minus. Sto je najjace, to sve u par ludackih naleta, sve ukupno mesec i po ili dva kockanja kad se sabere. Jezivo.

Sreca je sto sam to sto sam nakockao pre ovoga gurnuo u prodaju kola pa ima dobre prihode, inace ne bi ni smeo da gruvam tako jako ali sam svakako umobolan, jbg.

Posted
50 minutes ago, Zli Gli said:

a i kums me pita za neku Tojotu hibrida benzinca 2017. (covek je zesci tajkun, cisto da se zna) i cena je 3300e kod jednog speditera a kod drugog jos skuplje.

Sirotinja druze, radnicka klasa..Da ima za gorivo da li mislis da bi pazario hibrida ?

• Tužno 1
Posted
51 minutes ago, Zli Gli said:

Jeftinija kola mogu da se uvezu za manje razlike u carini, tipa 250, 300e, ova srednja su otisla 400, 500, 600, znaci golf klasa... a ova par godina stara totalno neisplativa za trgovinu, to samo za krajnjeg kupca koji gleda kvalitet i hoce da plati. Rodjaka iz Ciriha hoce sa prevede svoj Bmw x3 2016. u Srbiju, skoro 4000e carina, mislim da jenl odustala, a i kums me pita za neku Tojotu hibrida benzinca 2017. (covek je zesci tajkun, cisto da se zna) i cena je 3300e kod jednog speditera a kod drugog jos skuplje.

Do 2019. je bilo dobro, u zadnje dve godine ~22 soma ojra minus. Sto je najjace, to sve u par ludackih naleta, sve ukupno mesec i po ili dva kockanja kad se sabere. Jezivo.

Sreca je sto sam to sto sam nakockao pre ovoga gurnuo u prodaju kola pa ima dobre prihode, inace ne bi ni smeo da gruvam tako jako ali sam svakako umobolan, jbg.

bukvalno te treba zatuci, sta koji kurac

• +1 1
Posted

Velika je šteta što je Zli Gli izgleda najjači u društvu, nema ni jednog ortaka jačeg od sebe koji bi mogao da ga prevaspita.

Posted
18 minutes ago, ToniAdams said:

bukvalno te treba ozeniti, sta koji kurac

I da mu neka Sremica odsece po prst za svaki tiket preko 200 kinti

• +1 2
  • -1 1
Posted
Velika je šteta što je Zli Gli izgleda najjači u društvu, nema ni jednog ortaka jačeg od sebe koji bi mogao da ga prevaspita.

Ma jok nego smo svi manje vise slicni idioti, samo neki imaju manji limit u mozgu kad im se pali crveni alarm, neki manje para a neki su i ozenjeni pa frka zbog zena i dece. Kod mene to sve islo laganeze do pre dva meseca, i rekao sam svim mojima da ko me vidi ili cuje da sam odigrao i 20din, motka po nosu ili po kolenima, kako god. Nije zajebancija, mislim da je ovo zajebanije od droge, bez preterivanja.

• +1 2
Posted
38 minutes ago, Zli Gli said:

. Nije zajebancija, mislim da je ovo zajebanije od droge, bez preterivanja.

Jeste, neki nauče na par stotina evra, neki na par hiljda, a neki nikad...

Gli, drži se dalje od toga, videćeš kako će ti život biti lepši... Može se adrenalin nabijati i na druge načine...

Posted

Ma presekao sam u glavi, necu vise igrati ni sportski rekreativno za sitne pare, pogotovo sto imam fin kapital i dalje za ovaj uvoz polovnjaka. Evo juce zabo jednu Ford Kugu, zarada kao dva srpska proseka, sta da se zajebavam sa djavolom vise.

Ipak, dok ne prodam Mocin Pezo, nula sam od trgovca.

• +1 1
Posted

Ako to budeš čekao, bolje nastavi da se kockaš [emoji849]

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

• +1 1
Posted
5 hours ago, Zli Gli said:

Ma presekao sam u glavi, necu vise igrati ni sportski rekreativno za sitne pare, pogotovo sto imam fin kapital i dalje za ovaj uvoz polovnjaka. Evo juce zabo jednu Ford Kugu, zarada kao dva srpska proseka, sta da se zajebavam sa djavolom vise.

daj neki tip moze i na pm

• +1 1