askeladden Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Just now, gone fishing said: a šta kao korsica ili nisan micra nisu ženska kola Lol za Korsu pitaj Tonija
autsajder Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 1 hour ago, SNARC said: Ovo je vec mnogo blize onome sto se naroCki zove "Golf klasa" . Da, takav je trend da supermini klasa raste ( i poskupljuje), takoreći je na putu da zamijeni klasični C segment. Nova fabija je na nivou golfa 4 i vrlo blizu golfa 5. Nije slučajno što je klio toliko narastao, pošto ima nagovještaja da megan ide u penziju bez nasljednika, a Citroen je već odustao od kasičnog C4 hečbeka. Ide se na te popularne krosover/SUV varijante, a razuđenost klasičnih hečbek i sedan formi u više veličina se proizvođačima više ne isplati. Nažalost. 1
angelada Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 1 hour ago, pali borac said: čime ćeš od vilinih voda do terazija? 26 ide, a firma placa markicu te placa.
angelada Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 2 hours ago, Moća said: Možda sam glup ali šta znači ono da prodavac misli da treba da voziš ženski auto? Bio je malo ono kako se kaze - mizoginista, odgovarao me od golfa jer “nije to za zene” vec da ako sam bas “nemam nekog da me vozi kao gospodju” da kupim UP! ali obavezno polovan - da mi ne bude zao kad udarim. Moglo bi da se kaze da me je otkacio. 1 1
foto Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 2 hours ago, Moća said: Možda sam glup ali šta znači ono da prodavac misli da treba da voziš ženski auto? 16 minutes ago, angelada said: Bio je malo ono kako se kaze - mizoginista, odgovarao me od golfa jer “nije to za zene” vec da ako sam bas “nemam nekog da me vozi kao gospodju” da kupim UP! ali obavezno polovan - da mi ne bude zao kad udarim. Moglo bi da se kaze da me je otkacio. angelada, taj prodavac i njegovo misljenje imaju sve kvalitete da ti postanu poslednja rupa na svirali. ko god da je ovde na forumu pratio avanturu zvanu "angelada kupuje auto" mislim da je srecan bar pola od tebe i da je zadovoljan sto si uspela u svemu sto si zamislila. jos jednom, bravo angelada! i uzivaj punim plucima. najmanji problem je viline vode- terazije. obici ces ti sa tim kliom i srbijicu, a uz malo srece i sire. UZIVAJ devojko! od srca ti to zelim! 7
Valk Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 38 minutes ago, angelada said: Bio je malo ono kako se kaze - mizoginista, odgovarao me od golfa jer “nije to za zene” vec da ako sam bas “nemam nekog da me vozi kao gospodju” da kupim UP! ali obavezno polovan - da mi ne bude zao kad udarim. Moglo bi da se kaze da me je otkacio. Jadni mali čovečuljak. Žao mi je samo što si plakala a ne da mi nije žao što nisi njemu ostavila pare nego šampanjac samo zbog toga treba da otvorimo. Neka ti je sa srećom kupovina prvog auta, da što pre položiš i uživaš u krstarenju ovim lepotanom. 1 1
Milosh76 Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Prvi auto, pa jos nov, postavila si visoko lestvicu, sto uopste nije lose. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 @angelada a što se ne hvališ na topiku novi automobili?!? dovodiš nas u zabludu, ovo je topik za nas sirotilju 2 1
Milosh76 Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Nije jos ni polozila... cekamo zvanicno proglasenje novog vozaca, pa tek onda novi automobil 1
Desmond Bojčinski Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 1 hour ago, angelada said: Bio je malo ono kako se kaze - mizoginista, odgovarao me od golfa jer “nije to za zene” vec da ako sam bas “nemam nekog da me vozi kao gospodju” da kupim UP! ali obavezno polovan - da mi ne bude zao kad udarim. Moglo bi da se kaze da me je otkacio. Ja bih ovo bez po blama prijavio nadređenima mu. 4
Aleksandar88 Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Svakako bih poslao mejl žalbu sa sve ishodom, kupovinom novog auta u drugoj kući pa neka vide šta im je raditi sa takvim "prodavcem". 1
SNARC Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 A sto da sebe dodtano zamara i traumatizuje budalom kojoj je pitaj Boga kojim slucajem zapalo da..zamisli..prodaje automobile. Svemir funkcionise u nekim cudnim okvirima..cudni su i putevi Gospodnji..mozda je sudbina odlucila da @angelada treba da ispazari Renoa..a ovaj bilmez je to nehotice pogurao. 1 1
mraki Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Kakav debil… pa njemu je u interesu da proda, sigurno ima neki procenat. 1
foto Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 devojka treba da uziva u svom prvom automobilom iz sve snage. tog nebitnog misa, na kojeg trosite vec 2 strane topika treba da zaboravi. angelada se ni ne bavi vise njime ali ppp pucanstvo mora da istera tu zivuljku na cistinu... ma dajte, bre, ljudi... 1 1
Recommended Posts