Popular Post angelada Posted July 26, 2021 Popular Post Posted July 26, 2021 Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio. Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac smatra da zene treba da voze “zenske automobile” ako vec uopste moraju da voze, i posle jednog odlicnog plakanja eto mene u AK Kompresor kod ljubaznog sveta koji mi je pored redovnog letnjeg nacinio jos jedan popust i par poklona i ostavio auto kod njih dok ne dobijem vozacku (zavrsila sam obuku, cekam polaganje) i sve su zavrsili ali bukvalno sve sve - od finansiranja do registracije. Kupila sam renault clio sce 65 limited (sta god to znacilo) i eto sad citiram forda koji kaze da je najbolji auto novi auto i gledam zivo prenos mog prelaska u siromahe jer se ovo nije ni ispililo a samo hoce da mu se nesto placa. Uzela sam sivu granit boju. U skoli mogu da uzmem par casova na svom automobilu, ali o tom potom, da polozim prvo. Evo ga moj golupcic malen je i drag. 25 1
Milosh76 Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 (edited) Svaka cast.... sad procitah pravilno da si uzela nov auto. Bravo! Cudi me da nisi uzela crvenu boju, odlicno mu stoji Edited July 26, 2021 by Milosh76 1
kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Just now, foto said: u zdravlju i sreci se navozala. i za bolji zamenila ja sam se svojevremeno slaaatko navozao u kliju. super autić 2 1
angelada Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 1 minute ago, Milosh76 said: To mu dodje nov auto? Turbo benzinac ? Koje je godiste? 2021. veli u ugovoru. Jeste benzinac. Za turbo vec ne znam:/ 2
Milosh76 Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Onda kad ga dobijes, prebaci utiske na pravu temu o novim automobilima 1
angelada Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Naravski jedva cekam!!! Za sad ima nekoliko misterija od kompjutera do onog “automatskog parkiranja”, ali srecom za kompjutere nisam toliko neuka kao za automobile, to cu (valjda) ukapirati.
Tale Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Čestitam, odlučan je to auto. Skoro sam vozio SW dizel verziju (1.5 dci) i nemam dovoljno reči hvale za taj motor (iako je meni čudan odnos brzina), držanje u krivinama, udobnost i smešno malu potrošnju goriva. 1
Moća Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Možda sam glup ali šta znači ono da prodavac misli da treba da voziš ženski auto?
askeladden Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 2 minutes ago, Moća said: Možda sam glup ali šta znači ono da prodavac misli da treba da voziš ženski auto? Italijanski,Vrancuski…
Moća Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 (edited) Ma ako sam ispratio otišla je da kupi pola i prodavac je otkačio??? Edited July 26, 2021 by Moća
Frank Pembleton Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 A kad se setim kolicni je bio prvi reno klio... ... Shiit has hit the fan 2
SNARC Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 1 minute ago, Frank Pembleton said: A kad se setim kolicni je bio prvi reno klio... ... Shiit has hit the fan A veruj mi..upravo o tome mislim. Ovo je vec mnogo blize onome sto se naroCki zove "Golf klasa" .
goofs Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 34 minutes ago, Moća said: Možda sam glup ali šta znači ono da prodavac misli da treba da voziš ženski auto? Znaci da je debil.
gone fishing Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 31 minutes ago, askeladden said: Italijanski,Vrancuski… a šta kao korsica ili nisan micra nisu ženska kola
Recommended Posts