renne Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Rade obe klime dovoljno dobro. Nemoj to da te brine
pbg12345 Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 ma ne, nisam pitao "za sebe", nego me generalno zanimalo hvala na pojasnjenju @ToniAdams tako nekako sam i mislio za potrosnju. ok je to i jasno mi je da sam poslednjih x strana topik pretvorio u "hiljadu zasto..." izvinjavam se
Milosh76 Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Dokle god te vise zbunjujemo, a manje pomazemo to je dobro...
Mil@n Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Uzmi hondu jazz i da te bog vidi. Malo je starija od onog što planiraš ali za to dobijaš pouzdan auto sa sasvim solidno mesta za klasu i lepim enterijerom za razliku od corse. Inače, opelovi enterijeri su najružniji u istoriji sveta, tamo negde do insignije i astre J. Tu je krenula renesansa. Evo, ako ne budeš zadovoljan vraćam pare... https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11667340/honda-jazz-14
kud u maglu Simoviću Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 3 minutes ago, Mil@n said: https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11667340/honda-jazz-14 “generalno drugi vlasnik, oba vlasnika žene”
levi Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 17 minutes ago, Mil@n said: Uzmi hondu jazz i da te bog vidi. Malo je starija od onog što planiraš ali za to dobijaš pouzdan auto sa sasvim solidno mesta za klasu i lepim enterijerom za razliku od corse. Inače, opelovi enterijeri su najružniji u istoriji sveta, tamo negde do insignije i astre J. Tu je krenula renesansa. Evo, ako ne budeš zadovoljan vraćam pare... https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11667340/honda-jazz-14 objašnjavaš mu da je lepše to što se tebi sviđa nego ono što se njemu sviđa? pa jbt
pbg12345 Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 (edited) ^ meni je uvek bilo najjace ono "ko casa" u gomili pregledanih oglasa, jos nisam naleteo na to :O mozda gledam pogresna auta :( jao, kako bi ona fora, sa kracom nogom? i posledicno slabijim drndanjem papucice gasa? neko je na forumu to pisao. koliko me secanje sluzi, neciji rodjak iz cacka je tako nekako oglasavao @Mil@n to za enterijer opela da, citao sam o tome ali opet u odnosu na npr astru g, unutrasnjost corse d izgleda kao svemirski brod gledah napocetku tu astru g, neko mi preporucio, mozda i ovde, pa jbt, ono ko jugo iz 80tih bukvalno pisem iskljucivo o mom vizuelnom dozivljaju enterijera, ne o kvalitetu automobila* @levi resio mil@n da me uputi na japanca pa to ti je yoyogi bi manje insistirao Edited January 24, 2018 by pbg12345
Milosh76 Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 (edited) Osim sto je skup... Vozio deda sa kracom nogom, nikad gas do kraja nije pritisnuo... na to mislis? Edited January 24, 2018 by Milosh76
Mil@n Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 3 hours ago, levi said: objašnjavaš mu da je lepše to što se tebi sviđa nego ono što se njemu sviđa? pa jbt Ne, dajem čoveku predlog, smoru neopevani.
Zeleni sto Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 trosi 5,7-6 po gradu. ides vec previse u sirinu, nadji kola sa klimom koja radiKako si to uspeo? Ima malo do stila vožnje, ali nikad nisam nešto po gradu gazio i nisam uspeo da spustim ispod 7. Nije bilo šanse. A isti model i motor sam vozio od prvog kilometra do 110k.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ToniAdams Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Odgovor je kratak i jasan, njemačko gorivo.
Zeleni sto Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Pa da. Gde to ima da se kupi (osim u Nemačkoj)?
Recommended Posts