Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

Rade obe klime dovoljno dobro. Nemoj to da te brine

• Replies 8k
  • Views 583.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

pa naravno. pod uslovom da rade.

ma ne, nisam pitao "za sebe", nego me generalno zanimalo

hvala na pojasnjenju

@ToniAdams

tako nekako sam i mislio za potrosnju. ok je to

i jasno mi je da sam poslednjih x strana topik pretvorio u "hiljadu zasto..."

izvinjavam se :)

Dokle god te vise zbunjujemo, a manje pomazemo to je dobro... :D

Uzmi hondu jazz i da te bog vidi. Malo je starija od onog što planiraš ali za to dobijaš pouzdan auto sa sasvim solidno mesta za klasu i lepim enterijerom za razliku od corse. Inače, opelovi enterijeri su najružniji u istoriji sveta, tamo negde do insignije i astre J. Tu je krenula renesansa.  

Evo, ako ne budeš zadovoljan vraćam pare...

https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11667340/honda-jazz-14

:D

17 minutes ago, Mil@n said:

Uzmi hondu jazz i da te bog vidi. Malo je starija od onog što planiraš ali za to dobijaš pouzdan auto sa sasvim solidno mesta za klasu i lepim enterijerom za razliku od corse. Inače, opelovi enterijeri su najružniji u istoriji sveta, tamo negde do insignije i astre J. Tu je krenula renesansa.  

Evo, ako ne budeš zadovoljan vraćam pare...

https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11667340/honda-jazz-14

objašnjavaš mu da je lepše to što se tebi sviđa nego ono što se njemu sviđa? pa jbt :isuse:

^:D

meni je uvek bilo najjace ono "ko casa"

u gomili pregledanih oglasa, jos nisam naleteo na to :O

mozda gledam pogresna auta :(

jao, kako bi ona fora, sa kracom nogom? :D i posledicno slabijim drndanjem papucice gasa?

neko je na forumu to pisao. koliko me secanje sluzi, neciji rodjak iz cacka je tako nekako oglasavao

@Mil@n

to za enterijer opela da, citao sam o tome

ali opet u odnosu na npr astru g, unutrasnjost corse d izgleda kao svemirski brod

gledah napocetku tu astru g, neko mi preporucio, mozda i ovde, pa jbt, ono ko jugo iz 80tih bukvalno

pisem iskljucivo o mom vizuelnom dozivljaju enterijera, ne o kvalitetu automobila*

@levi

resio mil@n da me uputi na japanca pa to ti je :)

yoyogi bi manje insistirao :)

Edited by pbg12345

evo ga 

čaša™

Osim sto je skup...

Vozio deda sa kracom nogom, nikad gas do kraja nije pritisnuo... na to mislis?

Edited by Milosh76

3 hours ago, levi said:

objašnjavaš mu da je lepše to što se tebi sviđa nego ono što se njemu sviđa? pa jbt :isuse:

Ne, dajem čoveku predlog, smoru neopevani. 

trosi 5,7-6 po gradu.
ides vec previse u sirinu, nadji kola sa klimom koja radi
Kako si to uspeo? Ima malo do stila vožnje, ali nikad nisam nešto po gradu gazio i nisam uspeo da spustim ispod 7. Nije bilo šanse. A isti model i motor sam vozio od prvog kilometra do 110k.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odgovor je kratak i jasan, njemačko gorivo.

Pa da. :) Gde to ima da se kupi (osim u Nemačkoj)?