NevenMan Posted January 12 Posted January 12 16 minutes ago, Ros said: Spori smo do bola. Pola hale Islandjani. Dobar štimung prave Spori ili sto bi debil sa RTs rekao “nasi ne srljaju”
SNARC Posted January 12 Posted January 12 33 minutes ago, Guuundogan said: Ovu utakmicu smo vec gledali puno puta Sve u meni govori "Poslednji napad ce biti nas pokusaj da dosegnemo X"...ali za sada ovo lepo izgleda
Ros Posted January 12 Posted January 12 ubrzali, ubacili Teo-magiju. Da su bolje sudije otišli bi na još koji gol više
Profesionalac Posted January 12 Posted January 12 (edited) Sjajni u nastavku, prvo poluvreme je delovalo da nećemo 18 golova preći za ceo meč Edited January 12 by Profesionalac
MeanM@ Posted January 12 Posted January 12 Ma da se terate u tri kurca i ja koji se primim da gledam ovaj meni nerazumljivi sport. 1
Guuundogan Posted January 12 Posted January 12 U sustini, sve je bilo jasno jos pre pocetka kad je ovaj kreten poceo da prica da imamo najboljeg ovog na svetu najboljeg onog na svetu…
ZSNj Posted January 12 Posted January 12 Uvek smo bili retardi za ovaj rukomet, al ovo je i za nas previse.. Sad da nas madjari osure u nedelju, pa da moze u nastavku na miru da se isprati prvenstvo
Recommended Posts