Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Atomski početak polufinala SWE FRA. Golmani kidaju. Odličan rukomet.

Posted

ipak su Francuzi nametnuli svoj ritam pa je utakmica u nekim delovima bila i spora.

jbg, mislim da sam od svih top reprezentacija uvek najmanje voleo Francuze. i kad su imali vrhunski napad opet bi protivnike lomili brutalnom odbranom. i sad su udavili Šveđane.

Fabregas izdominirao sa pivota. Mem bombardovao. Gerard se razbranio. Mahe sa par baš seksi dodavanja.

bilo je baš lepih akcija i kod Šveđana, posebno kad iz pozicionog izbace krilo na šut iz jednog ili dva dodavanja.

ali kako sam zaboravio da postoji i Luka Karabatić pa sam se do pola utakmice divio "evoluciji" Nikole Karabatića kako je postao defanzivni specijalista i prebacio se na poziciju pivota :blush: :hail:

Posted

Uvek sam vise postovao francusko razmisljanje sa jakom odbranom nego li skandinavku jurnjavu.

Inace ih razbili francuzi na pivotu.

Posted

ja i dalje averujem sta su uradili ona dva norvezana na kraju. ko zna mozda bi i dance dobili

Posted

Francuska na pivotu ima Fabregasa, Luku Karabatica i Nicolas Tournat. Niko nema nesto slicno.

• +1 1
Posted

Прошетали се Данци до тозловине лагано.

• 5 weeks later...
Posted (edited)

Auu kakva pobeda Partizana protiv Vardara. 6 razlike golom u poslednjoj sekundi a toliko je bilo potrebno za bolji međusobni.

Golman Trnavac 19 odbrana :ohmy:

Inače, kvota pre meča na nas bila 4.5.

Edited by Milošica
Posted

A za vikend opet igrate kod nas :)

Klinac (8 god) mi se opasno nalozio na rukomet trening se ne propusta sta god da ima drugo, utakmice subotom su obavezne.

Sinoc su im na treningu rekli da mogu da se prijave za kamp pocetkom Jula, trener naravno rekao da ko ima lose ocene ne moze ici na sta mi je on u kolima rekao: "Tata, ima da ucim ko blesav". Niko ga nista ne gura i ne pritiska jednostavno njegova zelja.

• +1 5
Posted

Rispekt za klinca ti, najbolji sport za osnovnoškolce i telesni razvoj, po mom nebitnom mišljenju

• +1 2
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Strasan gol za pobedu smo dali u zadnjoj sekundi protiv Norveske, odlicna utakmica i atmosfera u NS. Kvalifikacije za EP

Edited by W.F.C.
  • +1 3
  • 2 weeks later...
Posted

Voša stigla do 1/2.

Ostali samo skandinavci i mi ali što da ne :lalab:

• +1 1