Svarog Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Atomski početak polufinala SWE FRA. Golmani kidaju. Odličan rukomet.
Svarog Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 ipak su Francuzi nametnuli svoj ritam pa je utakmica u nekim delovima bila i spora. jbg, mislim da sam od svih top reprezentacija uvek najmanje voleo Francuze. i kad su imali vrhunski napad opet bi protivnike lomili brutalnom odbranom. i sad su udavili Šveđane. Fabregas izdominirao sa pivota. Mem bombardovao. Gerard se razbranio. Mahe sa par baš seksi dodavanja. bilo je baš lepih akcija i kod Šveđana, posebno kad iz pozicionog izbace krilo na šut iz jednog ili dva dodavanja. ali kako sam zaboravio da postoji i Luka Karabatić pa sam se do pola utakmice divio "evoluciji" Nikole Karabatića kako je postao defanzivni specijalista i prebacio se na poziciju pivota
pasha Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Uvek sam vise postovao francusko razmisljanje sa jakom odbranom nego li skandinavku jurnjavu. Inace ih razbili francuzi na pivotu.
189- Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 ja i dalje averujem sta su uradili ona dva norvezana na kraju. ko zna mozda bi i dance dobili
borris_ Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Francuska na pivotu ima Fabregasa, Luku Karabatica i Nicolas Tournat. Niko nema nesto slicno. 1
Milošica Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 (edited) Auu kakva pobeda Partizana protiv Vardara. 6 razlike golom u poslednjoj sekundi a toliko je bilo potrebno za bolji međusobni. Golman Trnavac 19 odbrana Inače, kvota pre meča na nas bila 4.5. Edited February 28, 2023 by Milošica
Tinman Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 A za vikend opet igrate kod nas Klinac (8 god) mi se opasno nalozio na rukomet trening se ne propusta sta god da ima drugo, utakmice subotom su obavezne. Sinoc su im na treningu rekli da mogu da se prijave za kamp pocetkom Jula, trener naravno rekao da ko ima lose ocene ne moze ici na sta mi je on u kolima rekao: "Tata, ima da ucim ko blesav". Niko ga nista ne gura i ne pritiska jednostavno njegova zelja. 5
Filozof manijak Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Rispekt za klinca ti, najbolji sport za osnovnoškolce i telesni razvoj, po mom nebitnom mišljenju 2
W.F.C. Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 (edited) Strasan gol za pobedu smo dali u zadnjoj sekundi protiv Norveske, odlicna utakmica i atmosfera u NS. Kvalifikacije za EP Edited March 9, 2023 by W.F.C. 3
pantelia Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 https://www.mozzartsport.com/ostali-sportovi/vesti/iznenaenje-u-sumicama-motivisana-zvezda-pregazila-crno-bele/446083
Nevernik Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 Voša stigla do 1/2. Ostali samo skandinavci i mi ali što da ne 1
Recommended Posts