Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Orbovic od coveka manje na proslom prvenstvu do sasvim legitimnog beka, svaka cast.

• +1 1
Posted

Norvezani bukvalno ponavljaju utakmicu sa Holandjanima..valjda ce ishod biti drugaciji

Posted

Drugo poluvreme promili 13 gola, jedna odbrana golmana a ne cveta cveće ni u napad
Jbg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

rezultat iz real

mozemo da zalimo za utakmicom sa nemackom, ovi su predaleko od nas

Posted

Stao napad u drugom poluvremenu, druga postava nije dorasla ovakvom protivniku. 

Posted

Onaj zicer Marsenića za 20-15 je mogao da odvede tekmu u drugi smer

Posted
49 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Onaj zicer Marsenića za 20-15 je mogao da odvede tekmu u drugi smer

Pod uslovom da je bilo 19-15 za nas

Posted

Posle desavanja u ostalim gruapama hrvati su verovatno 9. Ostaje borba za 10 mesto koje moze da vodi u kvalifikacije za OI, mozda cak vrlo povoljan zreb u kvalifikacijama. Mislim da je realno alovenija jedini konkurent a oni trenutno dosta bolje stoje. Morali bi da dobijemo argentinu sa prilicnom razlikom a onda pobeda nad holandijom par razlike. I to bi moglo doneti 10 mesto.

Postoji mogucnost da nemci izgube od holandije i danske ali ne bih se nadao previse u to mada nije ni preterano nemoguce.

Sto se tice igre, pali smo u odbrani od 35 do 50 minuta. Mnogo lako su ulazili u prilike za pogodak. Napad je stao sa umorom Kukica.

Posted

ovaj poraz sinoć nije krivica™ naših već zasluga Norvežana. ljudi su se pojavili nakon pauze u poluvremenu kao promenjen tim. zategli odbranu na max. nakon toga im se vratilo i samopouzdanje u šut. i to je to.

nije da su Norvežani liga iznad naših, može da se igra s njima. ali su definitivno iskusnija ekipa.

• +1 1
Posted
5 hours ago, Svarog said:

ovaj poraz sinoć nije krivica™ naših već zasluga Norvežana. ljudi su se pojavili nakon pauze u poluvremenu kao promenjen tim. zategli odbranu na max. nakon toga im se vratilo i samopouzdanje u šut. i to je to.

nije da su Norvežani liga iznad naših, može da se igra s njima. ali su definitivno iskusnija ekipa.

Hm kad protivnik dize nivo igre i pojačava, treba da imas spreman odgovor na to

Posted

Јбт која сцена на Шпанија - Норвешка.. Норвежани воде један разлике и имају лопту 20 секунди до краја, плус имају играча више, међутим судије им одузму лопту 5 сек до краја због неактивног напада и приме гол у последњој секунди за изједначење. Невероватно сцена и шта су успели да проспу.

• +1 1
Posted

Nikad ne navijam za Špance, ni u jednom sportu. Ali ovo šta su Norvežani uradili u poslednjem napadu...zasluženo.

Posted

Од 3:44 завршница, надреално шта су сјебали.

На крају четири главна фаворита пре првенства у полуфиналу.