December 3, 20213 yr I na RTS-u dvojci. Baš me zanima kako će igrati ova podmlađena reprezentacija sa Bregarom kao selektorom. Odavno sam prestao pratiti ženski rukomet, nemam pojma koliko su Poljakinje kvalitetne.
December 9, 20213 yr Pobedismo Crnogorke u prvoj utakmici četvrtfinalne grupe, i to po prvi put na nekom takmičenju (da je meni poznato). Naše gubile celu utakmicu i prelomile u poslednjih 5 minuta. Bravo za devojke!
December 11, 20213 yr risovic pokidala sa odbranama. zbog nje ovako vrhunski prolazimo prvo poluvreme
December 11, 20213 yr ma rezultat je fantastican ... nadam se da ce izdrzati i drugo poluvreme igraju i bore se devojke za 10ku mozda su nas i francuskinje malo potcenile
December 11, 20213 yr videcemo, drugo poluvreme ce biti pravo bojiste. plasim se da nece izgledati kao ovo prvo koje imamo u nasu korist
December 11, 20213 yr francuskinje izasle i istrcavaju se na svojoj polovini ko zna koliko ih je ribao trener na poluvremenu
December 11, 20213 yr krenule jako ... izjednacile za dva minuta al ono je bilo povlacenje na nasem pivotmenu pre treceg gola
December 11, 20213 yr pakao...kakav lud pocetak za franuskinje../ 4gola za dva,tri minuta, ludilo. palo opako ribanje, u pravu si
December 11, 20213 yr to bre ... borite se jbt ... poslednja cetvrtina sa olimpijskim sampinkama i egal smo ... vodimo
December 11, 20213 yr svaka cast devojkama pocinje odbrojavanje-zadnjih 10min. nadamo se da ce nase izdrzati ovaj tempo