Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rukomet

Featured Replies

Kroz san sam vidio ono udaranje na kraju - jel ono lik iz Kiela tresnuo protivniku glavu od pod? :unsure:

• Replies 4.6k
  • Views 311.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SNARC
    SNARC

Sportklub Tužan kraj: Voša odbila da se vrati, Partizan šampion Finalna serija šampionata Srbije u rukometu neće ostati u lepom sećanju ljubiteljima sporta. Partizan je u prvom meču slavio sa 33:27 pr

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

Posted Images

ma jok... onaj zajc pao na entreriosa i malkice ga jos nagnjecio sa loktom po glavi, i dok je entrerios zamuno da ga opici ovaj je vec bio na nogama, tu se nasao i onaj pajovic koji je krenuo da ga zakuca al se u poslednjoj milistotinki predomislio, sto nije tako cesta pojava...

Inace, doslo je do preokreta u slucaju Sterbik. Nasi su prvobitnim odbijanjem da mu daju odobrenje ipak samo tvrdili pazar. Na kraju su se iscenkali za odredjeni novcani iznos kao i podrsku spanskog saveza nasoj kandidaturi za SP u rukometu(2012 ako se ne varam, i to u obe konkurencije).

• Author

U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu...

U nekom sportu sto se u svetu zove rukomet, a kod nas pararukomet, Partizan je osvojio Kup, pobedom nad Kolubarom... gledao 3 minuta i zgrozio se... otprilike zaostajemo za svetom u ovom sportu isto koliko i u bejzbolu...
Ti si srecan sto si tek sad naleteo. Ja gledao pre par meseci prvenstveni dvoboj izmedju CZ i ove iste Kolubare (tad su valjda ove dve ekipe bile prve na tabeli) i izdrzao otprilike isti broj minuta.A skoro sam gledao spansku ligu. Dva razlicita sporta.
dok smo u fudbalu na jednakom ako a i boljem nivou od ostatka sveta :rolleyes:

Nasa dva najbolja igraca imaju zajedno 70 godina :mellow: + golman Radosavljevic 42.

Sto je Stanic, bivsi golman Zvezde, bio suspendovan dvije godine?

zbog neskrivene sklonosti k konzumiranju opojnih sredstava

• Author

Crvenka posle nekoliko godina propadanja i uzdizanja iz pepela, veceras izborila povratak u Superligu, gde joj je oduvek i zauvek mesto... :wub:

Odakle je ta Crvenka? :D

Iz najsladjeg sela :D

ma yebo ih hitler... odnosi se na javno govno i tijanica :fashisto:

Hrvati u Pekingu, sredili Ruse. Čini mi se da Balić nije igrao, Duvnjak je odradio finu rolu u onome što sam ja gledao. :) Sve čestitke!